Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Monta Dišlere-Kirilko debitēs Eiropas čempionātā

Šonedēļ Stelpē pirmo reizi karjerā uz starta Eiropas kvadriciklu čempionāta posmā stāsies Monta Dišlere-Kirilko. Latvijas ātrākā kvadru braucēja ir cītīgi gatavojusies šim atbildīgajam notikumam un gatava pārbaudīt savu spēju robešas. "Piedalīties Eiropas Čempionātā ir bijis man pēdējo 10 gadu nepiepildītais sapnis, līdz šim šķietami nereālais mērķis, uz ko es visus gadus esmu gājusi," stāsta Monta. "Esmu bijusi uz visiem Eiropas čempionāta posmiem Latvijā, un vienmēr kā atbalstītājs saviem brāļiem un pārējiem latviešiem. Šogad viss būs citādāk, jo beidzot arī es esmu brīvprātīgi piekritusi stāties pie vienas starta barjeras ar Eiropas līmeņa braucējiem. Mans mērķis šajās sacensībās ir nobraukt visus braucienus līdz galam un pārbaudīt savu spēju robežas, jo zinu, ka tas nebūs viegli, vēlos gūt maksimāli daudz to emociju, ko dod šīs sacensības, kā arī visam tam papildus - uzkrāt pieredzi. Es šogad esmu izdarījusi visu, kas bijis manos spēkos, vairs gatavāka šīm sacensībām es noteikti nevarētu būt. Un es ticu, ka mans tētis ir izdarījis visu, kas ir viņa spēkos, lai arī mans kvadrs būtu perfekti gatavs nedēļas nogalei. Priecāšos par ikviena atbalstu trases malā un tiekamies Stelpē!" Video avots: https://www.youtube.com/watch?v=hMl...

Andrea Bonakorsi. Foto: Yamaha Motor Europe

Bonakorsi debitēs MXGP klasē "Yamaha" komandā, Van de Mūsdijks zaudē līgumu ar "Honda"

Pirms šonedēļ gaidāmā pasaules motokrosa čempionāta piektā posma Portugālē "Yamaha" rūpnīcas komanda sastāvā uzņēmusi Andrea Bonakorsi, bet "Honda" vienība lauzusi līgumu ar Roanu van de Mūsdijku.
Foto: ADAX MX Masters

"ADAC MX Masters" otrajā posmā no latviešiem pjedestālam vistuvāk Laicāns

Nedēļas nogalē aizvadīts Vācijas atklātā motokrosa čempionāta "ADAC MX Masters" otrais posms Drēcas trasē, kur startēja arī latviešu braucēji. Vistuvāk pjedestālam bija Raivo Laicāns.
Uldis Freibergs. Foto: Māris Stiprais, LaMSF
2

Freibergs uzvar MX1 klasē Aizputē

Svētdien, 28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē aizvadīts "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā. Šajā dienā startēja MX65, MX85, MX125, MX1 un MX2 klases. Kopā pie starta barjeras stājās 105 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas.