Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Arī Jonass startēs Itālijas čempionāta pirmajā posmā

Arī Jonass startēs Itālijas čempionāta pirmajā posmā
Pauls Jonass
Foto: redbull.com

Latviešu motosportists Pauls Jonass šajā nedēļas nogalē aizvadīs pirmās motokrosa sacensības 2017. gadā, piedaloties Itālijas čempionāta atklāšanas posmā.

Lai gan dalībnieku sarakstā Jonass nav atrodams, zināms, ka sportists dosies uz starta MX2 klasē. Šīs viņam būs ne vien pirmās sacensības sezonā, bet arī pirmās kopš pērn pasaules čempionātā gūtā savainojuma, kā dēļ vairākus mēnešus no motokrosa bija jāatsakās.

Kopš traumas sadziedēšanas "KTM" rūpnīcas komandu pārstāvošais Jonass ir smagi trenējies un pats sportists nesen atzina, ka ir labākā fiziskajā formā kā jebkad, tāpat arī starpsezonas laikā esot krietni "pielicis" braukšanas tehnikas ziņā.

Šonedēļ viņam starts Riolas-Sardo trasē, kur MX2 klasē uz starta izies arī tādi spēcīgi sportisti kā Samuele Bernardini ("TM"), Braiens Bogerss ("KTM"), Braiens Hsu ("Husqvarna"), Deivijs Pūtjess ("KTM"), Kalvins Vlānderens ("KTM") un Benuā Paturels ("Yamaha").

Jau vēstījām, ka MX2 klasē Itālijas čempionāta pirmajā posmā startēs arī latvietis Kārlis Sabulis ("Yamaha"), savukārt starp 125 kubikcentimetru klases dalībniekiem ir arī latvietis Kristiāns Freimanis ("KTM").

MX1 klasē Riolā-Sardo brauks gan igauņi Tanels Leoks ("Husqvarna") un Gerts Krestinovs ("Honda"), gan tādi spēcīgi braucēji kā Antonio Kairoli ("KTM"), Deivids Filipērts ("Yamaha"), Džeremijs van Horebīks ("Yamaha"), Valentīns Guilo ("Honda"), Tims Gajsers ("Honda"), Glens Koldenhofs ("KTM"), Romēns Fevrs ("Yamaha"), Jevgēņijs Bobriševs ("Honda") un Rui Gonsalvešs ("Husqvarna"). Tiek ziņots, ka uz starta būs arī Džefrijs Herlingss ("KTM"), kurš no MX2 klases šogad pāriet uz MXGP.

Izmantotie resursi:
MOTOCROSSPLANET.NL - De motocross site van...


, 2017-01-24 12:20, pirms 7 gadiem
Gonsalvešs - siriously?
, 2017-01-24 12:40, pirms 7 gadiem
Beidzat kropļot uzvārdus
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").