Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Jaunā motokrosiste Patrīcija Bērziņa startēs Latvijas, Lietuvas un Austrumeiropas čempionātos

Jaunā motokrosiste Patrīcija Bērziņa startēs Latvijas, Lietuvas un Austrumeiropas čempionātos
Patrīcija Bērziņa
Foto: bierini.lv

Mārupes auto moto klubs "Bieriņi" turpina iepazīstināt ar saviem 2016. gada sportistiem un to plāniem gaidāmajā motokrosa sezonā. Šoreiz par pavisam jaunās paaudzes braucēju Patrīciju Bērziņu.

Patrīcija Bērziņa jau no piecu gadu vecuma startē motokrosā un pa šo laiku ir piedalījusies daudzās sacensībās Latvijā, kā arī iepazinusi trases Lietuvā un Igaunijā. Maziņa meitenīte, kas starta taisnē "izgriež pilnu gāzi" un no lielā ātruma bļauj, jo tas viņai ļoti patīk...

2015. gadā izcīnīja uzvaru un ieguva Mārupes kausu MX 50 Rūķīšu grupā, startējot starp zēniem. Latvijas Junioru čempionātā 2015 no 32 jaunajiem motosportistiem ierindojās augstajā 11. vietā un "Bieriņu" junioru komandas sastāvā saņēma Latvijas Junioru komandu čempionāta sudraba medaļu.

2016. gadu Patrīcija jau veiksmīgi uzsākusi ar starptautiskām bērnu sacensībām Igaunijā "Halles Cross", kas norisinājās Igaunijas motokrosa lielpilsētā Simerpalu. Pēc aizvadītiem diviem posmiem Patrīcija atrodas ceturtajā vieta.

Arī 2016. gadā sportiste gatavojas startēt Latvijas čempionātā, Lietuvas čempionātā un, protams, Mārupes kausa izcīņā minimotokrosā MX 50 Vecākajā grupā. Tāpat arī Patrīciju redzēsim uz starta galvenajās starptautiskajās sacensībās - Austrumeiropas čempionātā, kas 10. jūlijā norisināsies Stelpē.

Izmantotie resursi:
MĀRUPES AUTO MOTO KLUBS "BIERIŅI"


, 2016-02-23 18:02, pirms 8 gadiem
Lai veicas mazam meitēnam šai trakajā sporta veidā!
Bet jautājums sc.com redakcijai, vai katrs sporta klubs jebkurā sporta veidā var brīvi sūtīt publicēšanai savu "preses relīzi"?
Kaut kā dīvaini sc lasīt kā vietējā čempionāta moto zvaigznes pārspriež kā kurš licis uz mutes, kā celis sāpējis, kā ķēde nelaikā nokrita u.t.t.
Tam domāta facebook lapa, kur omai pastāstīt kā pilnu muti ar zemi Stāmarienā ēdis.

Vēlreiz atvainojos, ka ierakstīju šo te, mazās meitenītes Patrīcijas lapā, nekā personīga, lai tev veicas meitēn!
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").