Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Karro sacensībās Anglijā piedzīvo sāpīgu kritienu

Piedāvājam noskatīties video, kurā redzams, kā latviešu motosportists Matīss Karro sacensībās Anglijā vienā no braucieniem piedzīvo visai sāpīgu kritienu. Lai arī sportists kritienā apdauzījās, Matīss nepadevās un kāpa atpakaļ uz motocikla, kur arī sasniedza finišu. ''Nedaudz sasitos, bet viss ir kārtībā. Esmu atpakaļ jau treniņos,'' raksta Matīss.

Andrea Bonakorsi. Foto: Yamaha Motor Europe

Bonakorsi debitēs MXGP klasē "Yamaha" komandā, Van de Mūsdijks zaudē līgumu ar "Honda"

Pirms šonedēļ gaidāmā pasaules motokrosa čempionāta piektā posma Portugālē "Yamaha" rūpnīcas komanda sastāvā uzņēmusi Andrea Bonakorsi, bet "Honda" vienība lauzusi līgumu ar Roanu van de Mūsdijku.
Foto: ADAX MX Masters

"ADAC MX Masters" otrajā posmā no latviešiem pjedestālam vistuvāk Laicāns

Nedēļas nogalē aizvadīts Vācijas atklātā motokrosa čempionāta "ADAC MX Masters" otrais posms Drēcas trasē, kur startēja arī latviešu braucēji. Vistuvāk pjedestālam bija Raivo Laicāns.
Uldis Freibergs. Foto: Māris Stiprais, LaMSF
2

Freibergs uzvar MX1 klasē Aizputē

Svētdien, 28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē aizvadīts "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā. Šajā dienā startēja MX65, MX85, MX125, MX1 un MX2 klases. Kopā pie starta barjeras stājās 105 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ukrainas.