Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Karro pārliecinoša uzvara Anglijā un solis tuvāk čempiontitulam

Karro pārliecinoša uzvara Anglijā un solis tuvāk čempiontitulam
Matīss Karro fanu ielenkumā
Foto: Bavo Swijgers (Wilvo Forkrent KTM)

Latviešu motosportists Matīss Karro izcīnījis vēl vienu pārliecinošu uzvaru Anglijas motokrosa čempionāta priekšpēdējā posmā MX2 klasē, tādējādi nostiprinoties vadībā kopvērtējumā.

Uz šo posmu Matīss bija ieradies kā līderis, tāpēc galvenais uzdevums bija censties palielināt pārsvaru, kas arī beigās izdevās. Uzvarējis kvalifikācijā, Matīss bija arī pārliecinoši ātrākais visos trijos braucienos, tādējādi izcīnot uzvaru.

“Šī trase daudziem bija jauna, jo līdz šim šeit nebija notikušas sacensības. Pats šeit biju aizvadījis pāris treniņus, tāpēc trase man bija nedaudz zināma. Pirms sacensību starta pastāvēja iespēja, ka šis posms tiks atceltas, jo pirms tam spēcīgi lija, tāpēc apstākļi bija sarežģīti. Taču beigās viss bija kārtībā un sacensības varēja notikt kā plānots,” iesāk Matīss Karro, kurš Anglijas motokrosa čempionātā startē ar MX Moduls atbalstu.

“Kvalifikācijā man izdevās pārliecinoši uzvarēt, ar ko biju apmierināts. Pirmajā braucienā starts bija labs, kur pirmajā līkumā iebraucu kā pirmais, taču tad komandas biedrs pamanījās man pasprukt garām. Taču pēc trīs līkumiem jau apdzinu viņu un atguvu vadību. Tā arī šo braucienu nobraucu visiem pa priekšu un uzvarēju. Otrajā braucienā izdevās vēl labāks starts, pēc kura izvirzījos vadībā un tā arī nobraucu līdz galam. Trešajā braucienā pirmajā līkumā iebraucu kā pirmais, taču tad mans sīvākais konkurents cīņā par čempiontitulu apdzina mani. Zināju, ka tobrīd nevajag trakot, tāpēc braucu aiz viņa un pavēroju, kur viņš kļūdās, kādas ir viņa trajektorijas, kur esmu ātrāks par viņu, līdz beigās skaisti apdzinu viņu un beigās pārliecinoši uzvarēju,” braucienus komentē Karro.

“Prieks, ka izdevās aizvadīt trīs stabilus braucienus, kas arī kopvērtējumā man ļāva atrauties no otrās vietas. Šobrīd esmu priekšā 39 punktus, bet vēl atlicis viens posms un trīs braucieni. Esmu tuvu čempiontitulam, bet vēl nekas nav nodrošināts. Galvenais pēdējā posmā būs aizvadīt stabilu braucienu, jo tur man nebūs jāuzvar par katru cenu. Paldies visiem atbalstītājiem, it sevišķi tiem, kuri mani atbalstīja klātienē,” nobeidz Karro.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Jankovskis, Matīsa Karro preses pārstāvis


, 2014-08-11 19:21, pirms 10 gadiem
Super!
Skaisti būt čempionam nē!?
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Māris Stiprais, LaMSF

Latvijas motokrosa kausa sezonu atklājuši jauniešu klašu braucēji

Sestdien, 20. aprīlī, Staicelē, "Līciema" mototrasē norisinājās Latvijas kausa pirmais posms motokrosā. LaMSF simtgades pirmais Latvijas kausa posms ir veiksmīgi atklāts ar kuplu un spēcīgu jauniešu sastāvu. Šajā posmā uz starta stājās 125 bērni un jaunieši.
Kārlis Neija. Foto: FIM Europe

Neija ar augsto ceturto vietu debitē Eiropas kvadriciklu čempionātā

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alkeidao , "Torres Novas" mototrasē aizvadīts Eiropas čempionāta pirmais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Neija ("Motosports Racing Team") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").