Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

''Lotus'' aizliedz Raikonenam piedalīties Somijas WRC rallijā

''Lotus'' aizliedz Raikonenam piedalīties Somijas WRC rallijā
Kimi Raikonenam Francijas rallija laikā
Foto: www.rallysportlive.com

Pirms pāris dienām soms Kimi Raikonens atzina, ka labprāt šogad piedalītos Somijas WRC rallijā, taču vēlāk pēc sarunas ar komandas vadību noskaidrojās, ka Raikonens rallijā šogad nebrauks.

''Gribētu piedalīties Somijas WRC rallijā, jo kalendārs to ļauj, taču tas jāprasa komandai,'' pirms pāris dienām teica somu braucējs, kura labākais rezultāts WRC karjerā ir piektā vieta 2010. gada Turcijas rallijā.

Taču nedaudz vēlāk ''Lotus'' F1 komanda nāca klajā ar paziņojumu. ''Apsēdāmies un izrunājāmies ar Raikonenu par šīm lietām. Viņa līgums neļauj piedalīties rallijā. Pēc tā, kas notika ar Robertu Kubicu, komanda viņam neļaus braukt rallijā. Viņš saprata šo situāciju, tāpēc tēma ir slēgta,'' saka komandas vadītājs Ēriks Buljē.

Sarunas nobeigumā Raikonens bilst, ka noteikti vēl kādreiz atgriezīsies rallijā. ''Zināju, ka rallijs būs smags, taču augstākajā līmenī tas ir daudz savādāks. Nebija viegli. Protams, gribēju nostartēt labāk, taču ralliju neesmu pametis. Gribu atgriezties un braukt vēl, tikai nezinu, vai tagad karjeras laikā vai pēc tās.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...


, 2012-05-29 09:51, pirms 12 gadiem
Malači Lotus.Nau ko lieki riskēt,un mētāties apkārt.Labāk koncentrēties tikai un vienīgi F1.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-29 12:01, pirms 12 gadiem
Jā, Raiko es negribu pazaudēt no F1 vismaz vēl kādus 5 gadus.
, 2012-05-29 15:04, pirms 12 gadiem
Nu blin lai labak aizmirst par ralliju vel uz tuvakajiem gadiem, vina vieta ir neapsaubami F1, saprotu kad nepatik stulbie mediji un aziotazas kas tiek taisitas ap F1, un kad var atkal driiz Kimi tas pieriebties, bet tas ir siikums salidzinot ar to ko velas vina fani visa pasaule! Lai vins brauktu F1 un izcinitu vel kadu cempion titulu, vai vismaz skaitas uzvaras!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.
Niko Hilkenbergs. Foto: Hoch Zwei/Zumapress.com/Scanpix

F1 braucējs Hilkenbergs pēc sezonas pametīs "Haas" un pievienosies "Audi"

Pieredzējušais Pirmās Formulas (F1) braucējs Niko Hilkenbergs pēc šīs sezonas pametīs "Haas" komandu un pievienosies "Sauber", kas pēc nākamās sezonas pārtaps par "Audi", šodien vēstīja abas vienības.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.