Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

"Lotus" joprojām tic glābēju atnākšanai

"Lotus" joprojām tic glābēju atnākšanai
"Lotus" nākotne atkarīga no investoriem
Foto: Digitale/Scanpix

"Lotus" komandas vadītājs Eriks Buljē apstiprina, ka vēl joprojām saglabājas ticība par investoru ierašanos, lai gan noteiktais gala termiņš komandas iegādei jau ir pagājis.

Buljē reportieriem Brazīlijā apstiprina, ka ilgi gaidītais darījums ar "Quantum", kas apsolījuši iegādāties 35% no komandas, beidzot varētu notikt "nākošās nedēļas sākumā".

"Šobrīd vēl notiek pārrunas starp baņķieriem," skaidro Buljē. "Darījums nav pilnībā pabeigts, taču daļa no tā jau ir notikusi un tā ir laba zīme."

Internetā ir atrodama informācija, ka "Quantum" galvenais personāžs Mansūrs Idžazs jau iepriekš vēlējies veikt lielus darījumus, taču ne vienā gadījumā vien kaut kas pēdējā brīdī tomēr nogājis greizi.

"Mēs nedrīkstam savus priekšstatus balstīt tikai uz "Google" atrodamo informāciju," saka Buljē. "Mums ir pierādījumi, ka viņiem ir nauda un mēs labi saprotam, kas ir "Quantum"."

"Sport Bild" tikmēr ziņo, ka "Lotus" komanda saviem darbiniekiem nosūtījusi vēstuli, atvainojoties par to, ka novembra algas aizkavēsies. Tāpat jau iepriekš ziņojām, ka Niko Hilkenbergs vairs netiek uzskatīts par reālu kandidātu uz vietu šajā komandā.

Šobrīd izskatās, ka "Lotus" reālākie kandidāti ir Pastors Maldonado un Heiki Kovalainens.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...


, 2013-11-23 15:08, pirms 10 gadiem
Nebus tur nekas ar to Quantum, lai megina vel dazus gadus novilkt un tad loti iespejams Honda velesies iegadaties so komandu un pilniba atgriezties F-1, protams tas atkarigs no ta ka vinu motors izdosies.
, 2013-11-23 18:48, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: Nebus tur nekas ar to Quantum, lai megina vel dazus gadus novilkt un tad loti iespejams Honda velesies iegadaties so komandu un pilniba atgriezties F-1, protams tas atkarigs no ta ka vinu motors izdosies.
viņi var izspēlēt uz McLaren un Lotus aiziet pagātnē. tas ir vienkāršāk nekā pašiem savu komandu uzturēt un vēl ir jau vecā draudzība, kas bija visnotaļ sekmīga.
, 2013-11-24 01:36, pirms 10 gadiem
Ar Lotus, ta tiesam var notikt ka aizies piedieviem, tas komandas ipasniekam nav tads talants, ka Zauberam atrast kur var sakasit naudu.

Vel par labu nenak, tas kad Lotus nav nosledzis ligumu ne ar vienu motorpiegadataju, padoma jau bija palikt pie Renault dzineja, tacu bez Quantum tie bus pa dargu un naksies pariet uz letakiem Ferrari, ja vispar komanda neaizies pa burbuli.
2014. gada mazbudzeta komandas izvelas tiesi sos motorus del krietni zemakas cenas, tas ir Sauber, Marussia un loti iespejams Lotus, ja nekas nemainisies.
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.
Niko Hilkenbergs. Foto: Hoch Zwei/Zumapress.com/Scanpix

F1 braucējs Hilkenbergs pēc sezonas pametīs "Haas" un pievienosies "Audi"

Pieredzējušais Pirmās Formulas (F1) braucējs Niko Hilkenbergs pēc šīs sezonas pametīs "Haas" komandu un pievienosies "Sauber", kas pēc nākamās sezonas pārtaps par "Audi", šodien vēstīja abas vienības.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.