Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Frajs: "Batons līgumu ar "Brawn GP" atstrādās līdz pēdējai dienai"

Frajs: "Batons līgumu ar "Brawn GP" atstrādās līdz pēdējai dienai"
Niks Frajs un Džensons Batons "Brawn GP" komandas sastāvā
Foto: AP

''Mercedes GP'' komandas komercdirektors Niks Frajs dusmīgi atzinis, ka viņa vadītā komanda neatlaidīs Džensonu Batonu pirms līguma termiņa beigām.

Lai arī "Mercedes GP" cerēja, ka tās sastāvā paliks šī gada pasaules čempions Batons, brits nolēma savādāk un noslēdza trīs gadu līgumu ar "McLaren" vienību. "Pāreja uz "McLaren" – tas ir simtprocentīgi mans lēmums un izvēle," nesen teica sportists. "Man būs liels izaicinājums sacensties ar Luisu viņam jau zināmos apstākļos. Jau no astoņu gadu vecuma sapņoju kļūt par čempionu. Tagad, kad esmu to paveicis, man nepieciešami jauni pārbaudījumi."

Taču citās domās par pilotu ir Frajs. "Mēs piedāvājām viņam lojalitāti un cerējām, ka viņš pie mums atgriezīsies," saka Frajs. "Džensonam izteicām labu piedāvājumu un bijām gatavi maksāt vairāk nekā ''McLaren''. Esam samulsuši par šādu viņa lēmumu."

"Varu paziņot, ka Batons nevarēs sākt strādāt ar "McLaren", kamēr viņam nebūs beidzies līgums ar mums. Ja viņš to pārkāps - būs sankcijas. Līgumā ir punkts, ko Batons līdz gada beigām (līgums beigsies 31.decembrī – aut.) drīkst un, ko nedrīkst darīt. Mēs cītīgi sekosim, lai tas viss tiktu ievērots."

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2009-11-21 13:55, pirms 15 gadiem
izskatās ka Brawn GP vadību Batons ir pamatīgi nokaitinājis ar savu pāreju uz McLaren!
, 2009-11-21 13:56, pirms 15 gadiem
Tas izklausaas peec tipiska latviesu gaajiena. Ka tik kaada ieriebt, kko neljau utt.
, 2009-11-21 14:01, pirms 15 gadiem
Creeper^ rakstīja: Tas izklausaas peec tipiska latviesu gaajiena. Ka tik kaada ieriebt, kko neljau utt.
Drīzāk jau - kā tu mūs - tā mēs tevi. Batonam uztaisīja mašīnu un strādāja viņa labā visu gadu un tagad viņš nomaina komandu sakot, ka meklē jaunus izaicinājumus - tad nu vismaz lai atstrādā savu daļu līdz galam, ja jau tik neambiciozā komandā joprojām atrodas.
, 2009-11-21 14:05, pirms 15 gadiem
msz_no_sirds rakstīja: Drīzāk jau - kā tu mūs - tā mēs tevi. Batonam uztaisīja mašīnu un strādāja viņa labā visu gadu un tagad viņš nomaina komandu sakot, ka meklē jaunus izaicinājumus - tad nu vismaz lai atstrādā savu daļu līdz galam, ja jau tik neambiciozā komandā joprojām atrodas.
Pilniba piekritu
, 2009-11-21 14:17, pirms 15 gadiem
pareizi
, 2009-11-21 14:23, pirms 15 gadiem
msz_no_sirds rakstīja: Drīzāk jau - kā tu mūs - tā mēs tevi. Batonam uztaisīja mašīnu un strādāja viņa labā visu gadu un tagad viņš nomaina komandu sakot, ka meklē jaunus izaicinājumus - tad nu vismaz lai atstrādā savu daļu līdz galam, ja jau tik neambiciozā komandā joprojām atrodas.
Tas pats kad Alonso pargaja uz Mclaren
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.