Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Vilenēvs, visticamāk, brauks ''Stefan GP'' komandā

Vilenēvs, visticamāk, brauks ''Stefan GP'' komandā
Foto: www.pitpass.com

Kļuvis zināms, ka jau tuvākajā laikā 1997. gada F-1 pasaules čempions Žaks Vilenēvs varētu pievienoties ''Stefan Grand Prix'' komandai no Serbijas, kura joprojām cer, ka tai izdosies startēt F-1.

Lai arī ''Stefan Grand Prix'' komanda nav saņēmusi atļauju startēt F-1, komanda šobrīd rīkojās tā, it kā tai būtu garantēta vieta F-1. Komandas īpašnieks, serbu miljonārs, Zorans Stefanovičs paziņojis, ka viņa ''Stefan Grand Prix'' komanda dosies uz pirmo 2010.gada čempionāta posmu Bahreinā.

Ņemot vērā to, ka divām jaunajām F-1 komandām ''Campos'' un ''US F1'' ir finansiāla rakstura problēmas, ''Stefan Grand Prix'' komanda cer, ka tā Bahreinā varēs aizstāt kādu no šīm komandām. Šobrīd, kad līdz jaunās F-1 sezonas startam atlicis mazāk par mēnesi, ne ''Campos'', ne ''US F1'' komanda nav prezentējusi ne savu modeli, ne pilotu sastāvu. Jāpiemin, ka ''Stefan Grand Prix'' komanda jau ir nosūtījusi uz Bahreinu vienu konteineru ar savu aprīkojumu.

Šobrīd tiek ziņots, ka viens ''Stefan Grand Prix'' komandas pilots varētu būt Kazuki Nakadžima, bet otrs – Vilenēvs. Kā ziņo autosport.com, tad viena no formulām jau ir nokrāsota serbu nacionālajās krāsās un to darbībā varēs ieraudzīt pēdējos kopīgos testos Barselonas trasē nākamajā nedēļā.

Izmantotie resursi:
autosport.com

Vai FIA vajadzētu atļaut "Stefan GP" startēt šī gada F-1 čempionātā?

  • 185

  • 6



, 2010-02-18 14:49, pirms 14 gadiem
Te domaju nav jautajumu vai var vai nevar! Ja ir finansialas problemas, tad lai nokarto un tad piesakas. Butu labak lais tos, kuri 200% zin, ka viss ir un bus, laist startetu. Butu ari interesanti paverot Vilnevu.

P.s. nav garumziimes.;/
, 2010-02-18 14:52, pirms 14 gadiem
Būtu interesanti atkal Villenēves un Šumahera duelis.
, 2010-02-18 14:58, pirms 14 gadiem
pēc neoficālas informācijas Campos komanda esot atsaukusi savu līdzdalību no f1 čempionāta.
, 2010-02-18 15:28, pirms 14 gadiem
tur nav divu domu, ka jaatlauj, vienigi cik ir lasits, tad FIA bremze tas, kada veida Stefanovics ir ticis pie tiem miljoniem. Itka esot kautkas līdzigs mūsu miljonariem un FIA neveloties lai F1 brauc komand kuras vaditajs ir visai korumpets un naudu pelna apsaubama veida
, 2010-02-18 19:22, pirms 14 gadiem
Miku vēl varētu kur iefīrēt
, 2010-02-19 10:24, pirms 14 gadiem
par ko viņi vispār domāja pirms iet uz F1, ja vēl pirms pirmā posma rodas finansiālās problēmas, kuras iespējams neļaus komandai startēt pat pirmajā posmā.

gribās Vilnēvu redzēt F1.
Niko Hilkenbergs. Foto: Hoch Zwei/Zumapress.com/Scanpix

F1 braucējs Hilkenbergs pēc sezonas pametīs "Haas" un pievienosies "Audi"

Pieredzējušais Pirmās Formulas (F1) braucējs Niko Hilkenbergs pēc šīs sezonas pametīs "Haas" komandu un pievienosies "Sauber", kas pēc nākamās sezonas pārtaps par "Audi", šodien vēstīja abas vienības.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.