Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Luisa Hamiltons tēvs "piemirsis", ka no dēla saņēmis 5 miljonus USD

Luisa Hamiltons tēvs "piemirsis", ka no dēla saņēmis 5 miljonus USD
Luiss Hamiltons
Foto: SCANPIX SWEDEN

F1 pilots Luiss Hamiltons tomēr esot samaksājis savam tēvam par menedžera pakalpojumiem, lai gan vēl pirms dažām dienām Entonijs Hamiltons klāstīja, ka viņa dēls par 18 gadus ilgo darbu nav maksājis viņam pilnīgi neko.

Šobrīd Londonā notiek tiesu darbi, jo Entonijs Hamiltons ir apsūdzējis F1 pilotu Poli di Restu par it kā nepamatotu līguma laušanu. Hamiltons bija Di Restas menedžeris no 2010. līdz 2012. gadam, tomēr tad skotu autosportists kontraktu lauza, jo viņam bija aizdomas, ka Hamiltons melojis savam klientam par kāda darījuma finansiālajiem apmēriem.

Tiesā arī klajā nāca nianses par Entonija un Luisa Hamiltonu finansiālajām saistībām.

"Es nekad Luisam neesmu prasījis nevienu peniju," tiesā pagājušajā nedēļā sacīja Entonijs Hamiltons. "Kad 2008. gadā viņš uzvarēja F1 pasaules čempionātā, viss, ko saņēmu par 18 gadus ilgu darbu, bija "paldies" vārdi."

Tomēr šonedēļ atklātībā nonācis fakts, ka Luiss Hamiltons tomēr ir veicis pārskaitījumu 5 miljonu ASV dolāru apmērā uz vienu no sava tēva kontiem.

"Es pavisam biju piemirsis, ka manas firmas un Luisa uzņēmuma starpā notika šāds darījums," tiesā tagad taisnojas Entonijs Hamiltons. "Līdz pat 2012. gadam viņš maksāja "Hamilton Management Group" pa pusmiljonam mārciņu gadā."

Entonijs Hamiltons bija sava dēla menedžeris līdz 2010. gadam.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...


, 2013-12-10 20:20, pirms 10 gadiem
vāks - kur var dabūt tādu tēvu((
, 2013-12-10 20:21, pirms 10 gadiem
Te nu bija fāters, gan jau kad vecais paliks pa visam vecs, Luiss par nokopšanu piestādīs 5 milj. rēķinu.
, 2013-12-10 20:22, pirms 10 gadiem
Jāieiet interneta bankā, jāpaskatās, varbūt arī esmu piemirsis, varbūt man arī kāds ir ieskaitījis kādus pāris miljonus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-10 20:34, pirms 10 gadiem
...niga things
, 2013-12-10 21:26, pirms 10 gadiem
, 2013-12-10 21:27, pirms 10 gadiem
Labs faters ! ';
, 2013-12-11 10:18, pirms 10 gadiem
Tak ko Jūs ņematies??? Ja kontā ienāk 5 miljoni, tad tādu sīknaudu jau var arī nepiefiksēt
Serhio Peress pēc avārijas. Foto: f1.com
1

Magnusens un Peress avārijā vaino viens otru

Kevins Magnusens uzskatījis, ka Monako GP pirmajā aplī Serhio Peress viņam atstās pietiekami daudz vietas, taču tas nenotika, kā rezultātā notika smaga avārija un sacīkste tika apturēta.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com
21

Leklērs lauž lāstu un izcīna uzvaru Monako trasē

Stabili noturoties vadībā visā sacensību garumā un vajadzīgajā brīdī spējot palielināt pārsvaru pār sāncenšiem, par Monako GP izcīņas uzvarētāju pirmo reizi karjerā kļuvis mājinieks Šarls Leklērs no "Ferrari" komandas. Pēc smagas avārijas sacīkstes tika apturētas jau pirmajā aplī un atsākās vien gandrīz stundu vēlāk.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com

Peress pie vājā rezultāta kvalifikācijā vaino burzmu trasē un nokritušus plakātus

Tikai sesto vietu Monako GP kvalifikācijā ieņēma sezonas līderis Makss Verstapens, līdz ar ko "Red Bull" pilotam izredzes uzvarēt krietni mazinājušās. Holandietis atzīst, ka komandai šajā trasē ir nopietnas problēmas. Serhio Peress netika pat otrajā kārtā un atzinis, ka viņam šī nedēļas nogale jau faktiski ir beigusies.