Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Renault'' turpinās startēt F-1

''Renault'' turpinās startēt F-1
''Renault'' turpinās startēt F-1
Foto: Digitale

Lai arī iepriekš bija ziņas, ka F-1 komanda ''Renault'' varētu pamest F-1 čempionātu, komandas vadība ir nolēmusi, ka tomēr komanda turpinās startēt F-1 arī turpmāk. Pagājusī sezona ''Renault'' bija sliktākā kopš 2002.gada.

Jau pēc pagājušās sezonas beigām ziņojām, ka ''Renault'' nopietni apsprieduši iespēju pamest F-1. Pagājusī sezona vienībai bija neveiksmīgākā kopš 2002.gada. Konstruktora kausā tā ieguva astoto vietu 10 komandu konkurencē, bet pilotu konkurencē ''Renault'' labākais sasniegums bija 3.vieta Singapūrā. Pie tam, sezonas gaitā izcēlās skandāls, pēc kā diskvalificēti tika iepriekšējais ''Renault'' vadītājs - Flavio Briatore.

Šodien gan tiek ziņots, ka ''Renault'' vadība nolēmusi turpināt startēt F-1 arī turpmāk. Komanda vēl šonedēļ veiks vairākas apspriedes. Plānots, ka nākamajā nedēļa ''Renault'' šo lēmumu paziņos publiski. Šobrīd komanda ir pārņemšanas procesā un lielākās izredzes to iegūt ir Džeraldam Lopezam un Deividam Ričardsam. No abiem pieminētajiem lielākas izredzes ir Lopezam, kurš ir Luksemburgas biznesmenis.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-10 23:45, pirms 14 gadiem
Labi, ka tā. Interesanti...kas būs Kubicas pārinieks.
, 2009-12-10 23:56, pirms 14 gadiem
To, ka paliks zināju jau tad, kad pateica, ka izstāsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-11 00:23, pirms 14 gadiem
nu domāju ka vajag abus pieredzējušus pilotus, jo pēdējos gados, ne Pikē, ne Grožāns, ne Kovalainens nespēj izdarīt..
nu viens ir Kubica..otrs?
, 2009-12-11 02:12, pirms 14 gadiem
anjo rakstīja: Labi, ka tā. Interesanti...kas būs Kubicas pārinieks.
taada nojauta ka haidfelds vareetu buut!
, 2009-12-11 12:03, pirms 14 gadiem
Otrs varētu Di Grasi būt.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs: "Mums ar tēvu tas bija sapnis - startēt Monako un uzvarēt"

Pirmo reizi izcīnot uzvaru savā māju posmā Monako, Šarls Leklērs pēc finiša bija ļoti emocionāli noskaņots, atzīstot, ka šis ir ar savulaik ar nu jau aizsaulē esošo tēvu Ervi lolota sapņa piepildījums. Par sasniegto otro vietu gandarījumu pauda Oskars Piastri, kuram tas ir pirmais pjedestāls sezonā. Tikmēr Karloss Saincs, sākotnēji pirmajā aplī pārplēsis riepu, atzina, ka bijis ļoti priecīgs par iespēju iziet uz atkārtotā starta.
Mario Andreti. Foto: Motorsport.com

Mario Andreti: "F1 īpašnieks pateica, ka parūpēsies, lai mēs nekad nenokļūtu čempionātā"

Mario Andreti atklājis, ka nesen "Liberty Media" izpilddirektors Gregs Maffei solījis personīgi parūpēties, lai "Andretti" komanda nekad nenokļūtu līdz startēšanai F1 čempionātā.
Estebans Okons. Foto: Motorsport.com

Okonam par manevru pret komandas biedru piecu starta vietu sods

Par bīstamo apdzīšanas manevru Monako GP pret komandas biedru Pjēru Gazlī piecu starta vietu sodu uz nākamo sacīksti izpelnījies Estebans Okons. "Alpine" vienības boss Bruno Famins tikmēr paudis, ka neatstās to bez sekām.