Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Luiss Hamiltons vairās maksāt savam tēvam atlīdzību par paveikto darbu

Luiss Hamiltons vairās maksāt savam tēvam atlīdzību par paveikto darbu
Entonijs un Luiss Hamiltoni
Foto: TT NYHETSBYRN/Scanpix

Kļuvis zināms, ka F1 pilots Luiss Hamiltons sava tēva Entonija, kurš savulaik bija viņa menedžeris, pakalpojumus izmantojis bez maksas un nav samaksājis arī pēc sadarbības beigām solīto atlīdzību.

Šobrīd Londonā Entonijs Hamiltons tiesājas ar savu bijušo klientu Polu di Restu, kurš viņam esot radījis zaudējumus. Šīs tiesas laikā arī atklātībā nonākuši fakti par menedžera saistībām ar paša dēlu Luisu Hamiltonu, kura karjeru viņš vadīja līdz 2010. gadam.

"Es nekad Luisam neesmu prasījis nevienu peniju," tiesā sacīja Entonijs Hamiltons. "Kad 2008. gadā viņš uzvarēja F1 pasaules čempionātā, viss, ko saņēmu par 18 gadus ilgu darbu, bija "paldies" vārdi."

Pats Entonijs Hamiltons ir menedžeris arī citiem pilotiem, taču pamatā peļņu guvis no pašam piederošā IT uzņēmuma. Luiss Hamiltons viņu negaidīti atbrīvoja no menedžera pienākumiem 2010. gadā.

"Zini ko? Man ir apnicis tevī klausīties," Entonijs Hamiltons citē sava dēl teikto pirms sadarbības pārtraukšanas.

Sportists, kurš F1 čempionātā uzvarējis 22 sacīkstēs, gan apsolījis sava tēva kontā ieskaitīt 3 līdz 4 miljonus ASV dolāru, taču tad pēkšņi mainījis domas un savu solījumu joprojām nav izpildījis.

"Varbūt viņš jutās vainīgs un tādā veidā gribēja pateikties," prāto Entonijs Hamiltons. "Es nezinu, kāpēc viņš pārdomāja. Šāds pārskaitījums nekad nav noticis. Taču man tāpat ir labi. Tā nav mana darīšana. Ja viņš kaut ko apsola un neizdara, tā ir viņa lieta. Es neesmu nekāds naudas rausējs."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...


, 2013-12-06 15:40, pirms 10 gadiem
Teva - dela attiecibas, tur jau nav jabaz nevienam deguns, gan ar gadiem pasi nokarots savas attiecibas, patiesibu tikai vini zin un katram ta ir sava.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.
Ginters Steiners. Foto: Haas F1 Team
1

Bijušais komandas vadītājs Steiners iesūdz tiesā "Haas"

Iepriekšējais "Haas" vadītājs Ginters Steiners iesūdzējis tiesā savu bijušo komandu par viņam neizmaksāto komisijas naudu un viņa tēla pretlikumīgu izmantošanu mārketinga nolūkos.