Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Roberts Urdziņš

Jaunais F1 braucēju asociācijas priekšsēdētājs – Pedro de la Rosa

Jaunais F1 braucēju asociācijas priekšsēdētājs – Pedro de la Rosa
Pedro de la Rosa
Foto: AFP/Scanpix

Par jauno F1 braucēju asociācijas (GPDA) priekšsēdētāju līdz 2012. gada F1 sezonas beigām tiks iecelts Pedro de la Rosa, kurš pašreiz pārstāv "HRT" vienību.

Tā kā iepriekšējais GPDA priekšsēdētājs Rubenss Barikello paziņoja par savu pārcelšanos uz „IndyCar” čempionātu, atstājot GPDA priekšsēdētāja amatu, tad F1 pilotiem bija jāievēl jauns savas asociācijas vadītājs.

Kā ziņo autosport.com - braucēji ir izlēmuši, un šo posteni ieņems pieredzējušais F1 pilots Pedro de la Rosa, kurš šī amata pienākumus pildīja no 2008. – 2010. gadam, kad atsāka gaitas F1 čempionātā, pārstāvot „Sauber” komandu.

„Jau iepriekšējās sezonas beigās mēs vienojāmies, ka, ja Rubenss vairs nestartēs šī gada F1 čempionātā, tad viņa vietu ieņemšu es,” situāciju skaidroja „HRT” pilots Pedro de la Rosa.

Jaunais priekšsēdētājs arī uzslavēja Rubensu Barikello par labi padarīto darbu šo divu gadu laikā. „Jāatzīst, ka Rubenss sava amata pienākumus pildīja lieliski, un mēs visi bijām ļoti apmierināti,” atzinīgus vārdus par kolēģi sacīja spānietis.

De la Rosa arī neslēpa prieku par atgriešanos priekšsēdētāja amatā. „Man vienmēr ir paticis būt par GPDA sastāvdaļu. Manuprāt, GPDA ir daudz svarīgāka organizācija nekā daudzi domā. Fakts, ka mēs esam cieši kopā, dara mūs ļoti stiprus. Atmosfēra sanāksmēs vienmēr ir laba, un starp braucējiem nav nekādu nesaskaņu. Mēs visi esam vienā laivā, visi cīnāmies kopā, un es esmu ļoti priecīgs atgriezties,” savas domas par F1 braucēju asociāciju atklāja 41 gadu vecais spāņu pilots.

Izmantotie resursi:
autosport.com - Latest F1 News | Formula One...


, 2012-03-05 20:54, pirms 12 gadiem
mexico
, 2012-03-05 21:56, pirms 12 gadiem
(autoram) ''uzteica Rubensa Barikello darbaspējas" Uzteikt var darbu (tas ir, atbrīvot no darba), bet uzteikt spējas nē, var uzslavēt, izcelt utml
, 2012-03-05 23:26, pirms 12 gadiem
vf rakstīja: (autoram) ''uzteica Rubensa Barikello darbaspējas" Uzteikt var darbu (tas ir, atbrīvot no darba), bet uzteikt spējas nē, var uzslavēt, izcelt utml
Manuprāt, uzslavēt var tikai cilvēkus.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.