Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Haidfelds: ''Pirmajos testos Šūmahers man atvainojās''

Haidfelds: ''Pirmajos testos Šūmahers man atvainojās''
Šogad Haidfelds uz sacensībām noskatīties no malas...
Foto: PA Wire

Ja vācietis Mihaels Šūmahers nebūtu atgriezies F-1, visticamāk, viņa vietā ''Mercedes GP'' par komandas pilotu izvēlētos pieredzējušo Niku Haidfeldu.

Lai arī Haidfelds ļoti cerēja, ka viņam izdosies atrast vietu kādā F-1 komandā, tas šogad neizdevās. Bijušais ''BMW Sauber'' komandas pilots varēja braukt gan ''McLaren'', gan ''Lotus'', gan arī ''Renault'' komandās, taču beigās sportists kļuva par ''Mercedes GP'' vienības rezerves un testa pilotu.

''Protams, būtu vēlējies kļūt par vienu no diviem pilotiem, nevis rezerves braucēju, taču tāpat esmu priecīgs pievienoties šai komandai. Atbalstīšu gan Niko Rosbergu, gan Mihaelu pēc iespējas vairāk,'' pēc pievienošanās komandai teica Haidfelds.

Taču sportists cer, ka viņam tomēr izdosies atgriezties F-1 kā pilotam jau nākamajā gadā. "Sākotnēji mani vēlējās "McLaren"," vācu laikrakstam Sport Bild" saka Haidfelds, kuram, aizvietojot Pedro de la Rosu, tiek prognozēta iespēja kļūt par GP pilotu asociācijas priekšsēdētāju. "Sarunas bija nonākušas jau finiša stadijā... "

"Taču nolēmu gaidīt "Mercedes GP" komandas piedāvājumu. Pēc tam, kad runas par Šūmahera atgriešanos sasniedza augstāko punktu, saņēmu zvanu no Šūmahera, kurš paziņoja, ka viņa vēlme atgriezties F-1 ir ļoti liela.''

''Vēlāk, kad pirmo reizi tikāmies Heresas testos, viņš man atvainojās, ka ieņēma manu vietu. Tas bija ļoti patīkami un, ja tas būtu otrādāk, tad arī es atvainotos viņam. 2011. gadā redzu labu iespēju, lai atgrieztos F-1. Šobrīd koncentrējos savam tiešajam darbam ''Mercede GP'' komandā, bet vēlāk tad jau redzēsim.''

Izmantotie resursi:
motorsport.com


, 2010-03-01 16:00, pirms 14 gadiem
To lūk sauc par sportisko garu,nevis kā Alonso uzmet lūpu ka jauniņais LH čali pucē!!!
, 2010-03-01 16:28, pirms 14 gadiem
zināmā mērā jau Haidfelda paša vaina, bet tas bija jauks žests no Šūma!
, 2010-03-01 17:01, pirms 14 gadiem
Prieks, ka piloti izturās ar cieņu viens pret otru.
, 2010-03-01 18:27, pirms 14 gadiem
par ko tur jāatvainojas? ka Niks pats sacerējās?! vinam neviens neko tak nesolīja
, 2010-03-01 18:45, pirms 14 gadiem
"..ja tas būtu otrādāk, tad arī es atvainotos viņam. " - es drošs otrādāk tas nebūtu NEKAD
, 2010-03-01 23:55, pirms 14 gadiem
bezvarda rakstīja: "..ja tas būtu otrādāk, tad arī es atvainotos viņam. " - es drošs otrādāk tas nebūtu NEKAD
var būt pēc šīs sezonas Tu varētu teikt otrādi. kurš zin kā nobrauks Šūmis. savukārt, Heidfelds vienmēr ir bijis ļoti ātrs un stabils. liels zaudējums F1.
, 2010-03-02 10:16, pirms 14 gadiem
Šumis piezvanīja un pateica- sorry, bet šogad braukšu es lasies malā!
Foto: f1.com
7

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.