Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Šlēgelmilham lielisks starts, aizmugurē masveida avārijas

"Lamborghini Super Trofeo Series" čempionāta posmā Beļģijā otrā brauciena starts Spā-Frankošamps trasē lielisks padevās latvietim Haraldam Šlēgelmilham, kurš no piektās pozīcijas pacēlās uz trešo un pēc tam jau uzsāka cīņu par otro pozīciju. Tikmēr aizmugurē pirmā avārija notika vēl iesildīšanās aplī, kam sekoja masveida sadursme starta taisnē. Video avots: https://www.youtube.com/watch?v=y0B...

Kalle Rovanpera. Foto: Toyota Gazoo Racing

Turpinoties spraigai cīņai par uzvaru, Rovanpera līderis Portugāles rallijā

Šobrīd četras ekipāžas spraigi cīnās par uzvaru pasaules rallija čempionāta piektajā posmā Portugālē, bet pēc piektdienas ātrumposmiem vadībā atrodas Kalle Rovanpera, kuram tikai sekundi zaudē Sebastjēns Ožjē. Turpat aizmugurē arī Takamoto Katsuta un Ots Tanaks.
Ronalds Baldiņš. Foto: QNIGAN Rallycross Media
1

Baldiņš uzvar "RallyX" pirmajā posmā

Piektdien Zviedrijā aizvadīts RallyX seriāla pirmais posms. Sezona sākusies ar Ronalda Baldiņa izcilu sniegumu CrossCar klasē, kā arī Mārča Martinova debiju pilnpiedziņas salonauto klasē.
Foto: WSC

Lielbāržiem tukša riepa un trešā vieta "Dutch Masters" motokrosā

Lai sagatavotos nedēļas nogalē gaidāmajam pasaules čempionāta otrajam posmam blakusbvāģu motokrosā, brāļi Daniels un Bruno Lielbārži ceturtdien, 9. maijā, startēja Nīderlandes atklātā čempionāta "Dutch Masters" sacensībās Hērdes trasē. Otrajā sacīkstē bija problēmas ar riepu un divu braucienu summā tika ieņemta trešā vieta "ONK Sidecar Masters" klasē.