Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Hilkenbergs jau pēc Ungārijas GP varētu pamest "Sauber" komandu

Hilkenbergs jau pēc Ungārijas GP varētu pamest "Sauber" komandu
Hilkenbergu varētu nomainīt holandietis Frinss
Foto: robinfrijns.com

Vācu F1 pilots Niko Hilkenbergs jau pēc šonedēļ gaidāmajām sacīkstēm Ungārijā varētu pamest "Sauber" komandu, bet jau ar nākošo posmu viņa vietā, iespējams, stāsies GP2 braucējs Robins Frinss.

Pēdējās baumas Hungariringas trasē liecina, ka Hilkenbergs, kuram "Sauber" neesot izmaksājuši algu par pēdējiem mēnešiem, tomēr nepaliks komandā līdz sezonas beigām. Jau iepriekš vēstījām, ka Hilkenbergs ir lauzis līgumu ar "Sauber", tomēr turpinās startēt visos atlikušajos šī gada F1 posmos.

Tiek ziņots, ka Hilkenberga vietā stāsies 21 gadu vecais holandiešu talants Robins Frinss, kurš pašlaik ir "Sauber" rezervists. Frinss pērn kļuva par "Formula Renault 3.5 Series" čempionu, bet šogad debitēja GP2 čempionātā, kur jau paspējis izcīnīt vienu uzvaru. Par spīti tam, šobrīd viņš ir izmests no "Hilmer Motorsport" komandas.

"Nav naudas, nav vietas komandā," savā "Twitter" kontā raksta Frinss. "Ar uzvarām čempionātos mūsdienās ir par maz."

Oficiāls apstiprinājums šai informācijai no "Sauber" komandas vēl nav sekojis.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...


, 2013-07-26 10:11, pirms 11 gadiem
Pats Niko šādas baumas kategoriski noliedz un pasmējies par to
, 2013-07-26 11:10, pirms 11 gadiem
Tas būtu muļķīgi no Niko puses, ja viņam vēl būtu kur iet sezonas gaitā, tad vēl varētu saprast, bet nav nekas dzirdēts, ka kāda no top vai vidusmēra komandām tagad sezonas gaitā meklētu jaunu pilotu.
Aiziešana no Sauber visticamāk Hulkenbergam būtu arī šīs sezonas noslēgums.
Turklāt tas neatstātu nekādu labo iespaidu par viņu kā darbinieku, izteikti algotņi nevienam nav vajadzīgi.
, 2013-07-26 12:35, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Tas būtu muļķīgi no Niko puses, ja viņam vēl būtu kur iet sezonas gaitā, tad vēl varētu saprast, bet nav nekas dzirdēts, ka kāda no top vai vidusmēra komandām tagad sezonas gaitā meklētu jaunu pilotu.
Aiziešana no Sauber visticamāk Hulkenbergam būtu arī šīs sezonas noslēgums.
Turklāt tas neatstātu nekādu labo iespaidu par viņu kā darbinieku, izteikti algotņi nevienam nav vajadzīgi.
Vienīgais ko es pagaidām redzu ir, ka Ferrari paņem Niko, Masas vietā, kurš pēdējos posmos ir pamatīgi izgāzies
, 2013-07-26 14:52, pirms 11 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Vienīgais ko es pagaidām redzu ir, ka Ferrari paņem Niko, Masas vietā, kurš pēdējos posmos ir pamatīgi izgāzies
Sauber lētāk sanāk paņemt "bezmaksas" pilotu nekā iedzīvoties vēl lielākos parādos ar Hulkenbergu. Skaidri redzams, ka šie gatavojas uzņemt jauno krievu nākamgad.
, 2013-07-26 15:06, pirms 11 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Vienīgais ko es pagaidām redzu ir, ka Ferrari paņem Niko, Masas vietā, kurš pēdējos posmos ir pamatīgi izgāzies
Jā, variants, bet šaubos, ka Ferrari tā sezonas laikā nometīs Masu, kas Ferrari ģimenē tomēr ir jau veselu mūžību.
Ja Masa tiks mainīts, tad noteikti starpsezonā.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com
31

Lietainajā Francijā Jonass trešais otrajā braucienā un piektais kopvērtējumā

Šodien MXGP posmu Francijā divu braucienu summā augsto piekto vietu izcīnīja latvietis Pauls Jonass, kurš to laikā ar piekto un trešo vietu ieguva 36 punktus. Pirmajā braucienā viņš no startā iegūtās devītās vietas pakāpās uz piekto, bet otrajā braucienā sarežģītos laikapstākļos ieņēma trešo vietu. Kopvērtējumā uzvarēja Tims Gajsers.
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: VBP Photography

Kārlis Reišulis EMX250 klases posma otrajā braucienā izcīna otro vietu

LETA. Latvijas motosportists Kārlis Alberts Reišulis svētdien Francijā Eiropas čempionāta ceturtā posma sacensībās 250 kubikcentimetru klasē (EMX250) otrajā braucienā izcīnīja otro vietu.