Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Eiropas autokrosa čempionāta 1.posmam pieteikušies pieci latviešu braucēji

Eiropas autokrosa čempionāta 1.posmam pieteikušies pieci latviešu braucēji
Māris Līcis

Noslēdzies oficiālais pieteikumu termiņš pirms 11.-12. maijā vācu Zēlovā notiekošā Eiropas autokrosa čempionāta pirmā posma. Patīkami, ka sarakstos ir pieci Latvijas braucēji.

SuperBuggy klasē cīņai gatavojas Ervins un Justs Grenči, kā arī Māris Līcis. Buggy 1600 klasē startam gatavojas Andris Kuļikovskis, bet JuniorBuggy klasē debitēs Kristiāns Grencis. Pašlaik bez latviešiem TouringAX klasē.

Eiropas autokrosa čempionāts sāksies maija vidū Zēlovā. Sacīkstei līdz šim pieteikti 97 braucēji. SuperBuggy ieskaitē, kas šogad atkal ievērojami pastiprinājusi sastāvu ar spēcīgiem braucējiem, 28 pieteikumi, Buggy 1600 – 35, TouringAX – 10, JuniorBuggy 14.

Reālie sastāvi gan būs zināmi tikai 11. maija rītā, jo pieteikšanās sistēma ļauj gan pieteikt, gan atsaukt dalību arī pēc oficiālā termiņa.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv


Foto: f4championship.com

Štolcermanis ceturtais ātrākais Itālijas F4 pirmā posma testos

Jau šajā nedēļas nogalē Tomass Štolcermanis uzsāk savu debijas sezonu Itālijas F4 čempionātā, kas būs arī viņa pirmā pilnā sezona formulu kategorijā, bet pirms tam Misano trasē notikuši testu braucieni. "Prema" komandu pārstāvošais latviešu pilots uzrādīja ceturto labāko rezultātu.
Adrians Ņūvijs. Foto: Motorsport.com
1

Ņūvijs jau 2025. gadā varētu uzsākt darbu "Ferrari"

Adrians Ņūvijs vienojies ar "Red Bull", ka jau 2025. gadā viņam būs tiesības pievienoties kādai no konkurējošajām F1 vienībām. Šī brīža informācija liecina, ka tā visticamāk būs "Ferrari".
Foto: Visa Cash App RB F1 Team

Jaunās krāsās uz Maiami F1 posmu dodas arī RB komanda

Līdzīgi kā "Ferrari", arī "Visa Cash App RB" sacīkšu komanda šajā nedēļas nogalē F1 čempionāta sestajā posmā Maiami startēs ar jaunu krāsojumu.