Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Latvijas dragreisa rīkotāji paziņo par grandioziem plāniem

Latvijas dragreisa rīkotāji paziņo par grandioziem plāniem
Foto: Eurodragster.com

Aizvadītajā nedēļā Latvijas dragreisa kausa dalībnieki sezonu atklāja Lietuvā, bet vēl priekšā vairāki posmi gan Latvijā, gan ārpus tās. Šogad dragreisā ir pamatīgas izmaiņas - mainīts darba grupas sastāvs un par darba grupas vadītāju iecelta Jolanta Jermacāne, kas jau daudziem zināma kā ilggadēja sacensību organizatore. Dragreisa disciplīna kopā ar driftu no šā gada ir atdalīta no šosejas komisijas un tagad ir drifta komisijas sastāvdaļa, kurā darbojas un turpinās strādāt dragreisa darba grupa.

Izvirzītie mērķi darba grupai ir grandiozi - pārliecinošiem soļiem dragreisa disciplīna tiek virzīta uz Ziemeļvalstu zonas (NEZ) dragreisa kausu un ir ļoti ticams, ka jau nākamgad dragreiss atgriezīsies ar vērienīgu NEZ seriālu, priecējot skatītājus ar Latvijā vēl neredzētiem ārvalstu dalībniekiem.

Darba grupa šobrīd aktualizē dragreisa treniņu organizāciju, tādējādi dodot iespēju jauniešiem legāli piedalīties treniņsacensībās, nodrošinot nepieciešamo drošību treniņu dalībniekiem. Jau tuvākajā laikā darba grupa ziņos par treniņu vietu un laiku.

Dragreisa darba grupa aicina ikvienu piedalīties sacensībās. Vairāk informācijas par tehniskajiem noteikumiem un citu saistošo informāciju var iepazīties mājaslapas "www.laf.lv" sadaļā "Dragreiss", kuru atradīsiet kā apakšsadaļu drifta komisijai. Jautājumu gadījumā variet sazināties ar dragreisa darba grupas vadītāju Jolantu, rakstot uz e-pastu "evorteam@gmail.com".

2018. gada dragreisa kalendārs

Norises laiksPilsētaValsts
15.06-17.06KauņaLietuva
07.07-08.07GrodņaBaltkrievija
04.08-05.08VentspilsLatvija
18.08HāpsaluIgaunija
16.09Kazlu RūdaLietuva

Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Ar Andžeju Ļebedevu sastāvā startēs jaunā pasaules spīdveja čempionāta sezona

Šajā nedēļas nogalē sāksies FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona, pasaules ātrākajiem spīdveja braucējiem, sacenšoties Donji Kraljevecā, Horvātijā. Pirmo reizi pasaules čempionāta vēsturē pilnu tā sezonu veiks Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs, kurš iekļauts braucēju pamatsastāvā, startējot arī 7. septembrī FIM Speedway Grand Prix paredzētajā posmā Rīgā, Latvijā.