Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Baumanim lielisks sākums slidenajā un dubļainajā Barselonas RX trasē

Lieliski Pasaules rallijkrosa čempionāta pirmo posmu Barselonā sestdien iesāka Jānis Baumanis, kurš viltīgos un smagos apstākļos uzrādīja sesto labāko rezultātu, piekāpjoties vien pieciem rūpnīcas komandas braucējiem. Svētdien sacensības turpināsies.


Foto: WSC

Lielbāržiem tukša riepa un trešā vieta "Dutch Masters" motokrosā

Lai sagatavotos nedēļas nogalē gaidāmajam pasaules čempionāta otrajam posmam blakusbvāģu motokrosā, brāļi Daniels un Bruno Lielbārži ceturtdien, 9. maijā, startēja Nīderlandes atklātā čempionāta "Dutch Masters" sacensībās Hērdes trasē. Otrajā sacīkstē bija problēmas ar riepu un divu braucienu summā tika ieņemta trešā vieta "ONK Sidecar Masters" klasē.
Foto: lamsf.lv

Apes trasē turpināsies Latvijas motokrosa čempionāts

Šajā nedēļas nogalē, 11. un 12. maijā Apē, Apes mototrasē norisināsies “Magmum” Latvijas čempionāta otrais posms motokrosā. Paralēli tam, notiks arī vienas no Eiropā vecākajām un tradīcijām bagātākajām sacensībām Eiropā – 51. “Vaidavas” kauss motokroArī Apes mototrase ir zināma visiem motokrosa braucējiem. Šeit Vaidavas kausa sacensības notiek kopš 1974. gada, neizlaižot nevienu sezonu. Ar to arī šis pasākums ir unikālas – “Vaidavas” kauss ir noticis visus šos 50 gadus pēc kārtas.sā.
Foto: WSC

Brāļi Lielbārži, Neija un Lizanders šajā nedēļas nogalē startēs Nīderlandē

11. un 12. maijā Nīderlandē, Hērdē notiks pasaules čempionāta otrais posms blakusvāģu motokrosā un Eiropas čempionāta otrais posms kvadriciklu motokrosā.