Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: MXGP līderis Ķegumā piedzīvo smagu kritienu

Svētdien holandiešu motosportists Džefrijs Herlingss Ķegumā kļuva par MXGP pasaules motokrosa čempionāta septītā posma uzvarētāju. Slikts šis posms padevās līdzšinējam sezonas līderim Timam Gajseram, kurš pirmajā braucienā finišēja 14. vietā, bet otrajā piedzīvoja smagu kritienu. Kā liecina jaunākā informācija, tad sportists, par laimi, smagas traumas nav guvis.

Foto: EPA/ROMAN RIOS

15 kritienu Spānijas "MotoGP" sprinta sacīkstēs uzvaru svin Horhe Martins

Spānijas ''MotoGP" pārliecinošu uzvaru sprinta sacīkstēs izcīnīja kopvērtējuma līderis Horhe Martins. Jāatzīmē, ka šī sacīkste atmiņā paliks ar 15 kritieniem.
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.