Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Twitter" čalas: tādus hokeja svētkus un emocijas ir vērts gaidīt gadu

"Twitter" čalas: tādus hokeja svētkus un emocijas ir vērts gaidīt gadu
Latvijas hokeja līdzjutēji pasaules čempionāta spēlē pret Norvēģiju. Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas hokeja izlase otrdien noslēdza savu dalību pasaules hokeja čempionātā, ar rezultātu 4:1 pārspējot Norvēģiju. Pēc mača līdzjutēji negatīvas emocijas nepauž, visi izrādot prieku par hokejistu sniegumu, kaut cerības uz ceturtdaļfināla sasniegšanu zuda jau vakar.

Latvija šajā pasaules čempionātā izcīnīja trīs uzvaras, pārspējot Austriju, Itāliju un Norvēģiju, bet zaudēja četrām potenciālajām apakšgrupas favorītēm. Līdzjutēji atgādina, ka pilnīgi visos Latvijas mačos bija intriga līdz pēdējām minūtēm. To, ka izlase aizvadījusi labu turnīru, saka pat Valdis Valters, kurš pozitīvi izsakās ļoti reti.

Šī gada pasaules čempionātu Latvijas izlase noslēdza 10. vietā. Nākamais turnīrs notiks Šveicē, bet pēc tam 2021. gadā pasaules labākie spēlētāji jau tiksies Rīgā un Minskā.


Patriks Fišers. Foto: EPA/Scanpix
2

Šveices izlase noslēdz ilgtermiņa līgumu ar galveno treneri Fišeru

LETA. Pazīstamais šveiciešu speciālists Patriks Fišers pagarinājis līgumu par Šveices nacionālās hokeja izlases trenēšanu.
Šejs Teodors. Foto: Reuters/Scanpix
2

Pasaules vicečempionam Teodoram dopinga pārbaudē tika atklāts sēklinieku vēzis

2018. gada Stenlija kausa finālists un šā gada pasaules vicečempions Šejs Teodors atklātā vēstulē The Players Tribune raksta, ka pavasarī viņam dopinga pārbaudes laikā tika atklāts sēklinieku vēzis. Par laimi, tas tika atklāts ļoti laicīgi un 24 gadus vecā kanādieša karjeru neietekmēs.
Jevgeņijs Kuzņecovs. Foto: TASS/Scanpix
2

Kuzņecovam atņems medaļu, bet Krievijas izlasei diskvalifikācija nedraud

IIHF šodien paziņoja par piešķirto četru gadu diskvalifikāciju krievu uzbrucējam Jevgeņijam Kuzņecovam. Viņam pozitīvas dopinga analīzes tika konstatētas pasaules čempionātā Bratislavā, tādējādi hokejistam būs jāšķiras no bronzas medaļas.