Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Kā uz paplātes: Hokeja pavasara trakums ir sācies

Kā uz paplātes: Hokeja pavasara trakums ir sācies
Latvijas izlases hokejisti pirms svētku vakariņām

Sācies hokeja pavasara trakums un tas būs galvenais šodienas rubrikas Kā uz paplātes temats. Latvijas izlases spēlētāji vēl tikai gatavojas savam pirmajam mačam un 4. maijā bija baltā galdauta svētku vakariņās, bet komentētājiem čempionāts jau sācies.

Pasaules čempionāts šogad risinās Dānijā. Latvijas izlase pirmo maču aizvadīs sestdien, kad plkst. 13:15 centīsies pieveikt Norvēģiju. Spēles šogad būs iespējams vērot kanālos LTV7, 360TV un "Lattelecom" televīzijas pop-up kanālā "360TV Hokejs HD". Visas spēles šogad pirmoreiz būs iespējams vērot HD kvalitātē.

Latvijas izlases spēlētājiem jau tradicionāli 4. maijā ir svētku vakariņas un spēlētāji bildes no pasākuma netur noslēpumā.

Team Latvia 🇱🇻

A post shared by Martins Karsums (@martinskarsums) on May 4, 2018 at 9:02am PDT


A post shared by Frenks Razgals (@therahal) on May 4, 2018 at 9:11am PDT


Šveices čempionāta finālisti ielūdz līdzjutējus uz krogu.

Savukārt čempionātu jau iesākuši komentētāji, kuriem gaidāms īsts maratons.

Tomēr paralēli turpināsies arī citi sporta notikumi. Jau sestdien gaidāma kārtējā spēle Latvijas handbola čempionāta finālsērija un "Celtnieka" komandai tai gatavojās arī svētku dienā.

Slavenā Stefana Lambjēla daiļslidošanas treniņu grupa aizvada treniņnometni Daugavpilī un Denisa Vasiļjeva fani nepalaiž garām iespēju safotogrāfēties ar zvaigzni.

Arī šoreiz nevaram palaist garām pludmales volejbolu. Rihards Finsters ar Aleksandru Soloveju sasnieguši astotdaļfinālu Pasaules kausa trīs zvaigžņu turnīrā Turcijā.

Ja kāds interesants Latvijas sportistu ieraksts palaists garām, rakstiet par to komentāros. Nākamā "Kā uz paplātes" sērija, visticamāk, gaidāma jau pavisam drīz.

, 2018-05-04 21:01, pirms 6 gadiem
No teksta! Latvijas izlase pirmo maču aizvadīs sestdien, kad plkst. 17:15 centīsies pieveikt Latviju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-04 21:07, pirms 6 gadiem
Kāpēc zilas šlipses?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64
7

2018. gada labākais Latvijas hokejists ir...

Ir pienākusi 2018. gada pēdējā diena un kopējā solī ar citiem medijiem grib soļot arī “Vienos vārtos”. Ir taču arī mums šis tas nepateikts (vai noklusēts!). Ko uz Jauno gadu līdzi nevajadzētu staipīt. Tā kā gads bija 18., tad arī nomināciju – 18. Neba nu simts, cik Latvijai gadu! Ja iespējams, pasmiesimies paši par sevi un hokeju, kas mūs vieno.
Oļegs Znaroks Phjončhanas olimpiskajās spēlēs 
Foto: fhr.ru
10

Putins piešķir Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni

Krievijas federācijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis lēmumu piešķirt bijušajam Latvijas izlases hokejistam un trenerim Oļegam Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni par Krievijas izlases aizvešanu līdz Phjončhanas olimpisko spēļu zeltam.
Rikards Grēnborjs
Foto: TASS/Scanpix
7

Grēnborjs 2019. gadā atstās Zviedrijas galvenā trenera amatu

Zviedrijas izlases galvenais treneris Rikards Grēnborjs pēc 2019. gada pasaules čempionāta pametīs komandu, lai kopā ar ģimeni dotos uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Valstsvienības stūri pārņems Juhans Garpenlevs, kurš šobrīd ir Grēnborja asistents.