Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Hokeja fanu telti Rīgā atklās eksprezidente Vīķe-Freiberga

Hokeja fanu telti Rīgā atklās eksprezidente Vīķe-Freiberga
Foto: Ilze Zvēra/F64

Fanutelti pie Rīgas Kongresu nama 2018. gada 05.maijā plkst. 13:00 atklās bijusī Latvijas Valsts prezidente Vaira Vīķe – Freiberga. Līdzjutēji aicināti uz fanutelti kopīgi vērot Latvijas izlases pirmo maču pasaules čempionātā Dānijā, kad pretiniekos stāsies Norvēģijas izlase.

Fanuteltī kopā ar faniem no 12:00 būs Latvijas hokeja čempionāta zelta medaļu īpašnieki, HK Kurbads spēlētāji: Martins Lavrovs, Jēkabs Rēdlihs, Uldis Čalpa, Hārdijs Parādnieks, Rihards Remiņš un Juris Upītis.

Telts apmeklētājiem iespēja nofotografēties ar 2018.gada Latvijas hokeja čempionāta uzvarētāju kausu un ar lielāko Latvijas hokeja fanu kreklu.

Piedalies Fanutelts aktivitātēs un laimē vērtīgas balvas no projekta atbalstītājiem! Paredzētas dažādas asprātīgas spēles, konkursi un atrakcijas telts apmeklētājiem, galda hokeja turnīrs ar sporta slavenībām; hokeja pamatelementu paraugdemonstrējumi, ripas metiena ātruma fiksācija.

Pasākuma vadītājs, radio Star FM rīta balss Jānis Romanovskis.

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Sebris


, 2018-05-04 21:28, pirms 6 gadiem
Kāds viņai sakars ar hokeju? Kapēc nevarēja paņemt Irbi vai Ozo?
, 2018-05-04 21:56, pirms 6 gadiem
Da apriebušies Jūs ar savu vienu video pie katra raksta, neapnīk jau?
, 2018-05-04 22:03, pirms 6 gadiem
5.maijā plkst. 11:00 Fanuteltī - Sporta viktorīna... Šoreiz viss tikai par un ap hokeju.
HK Kurbads puiši arī ņems dalību!
Piesakās! Būs aizraujoši!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-04 23:41, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Kam tā valsts izzadzeja vajadzīga tur? Grib sev pulksteni piesavinaties vai pensijas pabalstu pie saviem 5 t?!!
Cik jūs varat malt šitos krievu melus, pašiem neriebjas ?
, 2018-05-05 06:52, pirms 6 gadiem
Vajag sajāt visu pasākumu ar kaut kādām vecuma marasmu sagrautām pensionārēm....vai maz viņa atšķir hokeju no futbola..
Šķiet freiberga kādreiz bija valdībā laikam...apkārās ar pulksteņiem un dabuja dzīvokli izremontētu par pusmiljonu LATIEM !!!! Ar apzeltītiem durvju rokturiem,kur nu vēl izklaņčītā kapa vieta blakus Latvijas prezidentam,kurš darija visu Latvijas labā...
PHE...emigrante..nekaunīgāka vecene nav redzēta..
Vai tiešām nebija neviena slavenība Latvijas hokejā,kurš to pasākumu atklātu....
, 2018-05-05 07:28, pirms 6 gadiem
Vienalga kā tur ar tiem pulksteņiem, lielo pensiju un visu pārējo, bet vai tiešām nebija labākas personas ar ko to atklāt par expolitiķi, jo īpaši tādu, kam hokejs diez vai kādreiz interesējis? Vai ar Āboltiņu pirms pāris gadiem Arēnā nepietika? Noteikti varēja atrast, kādu hokejam tuvāku cilvēku.
, 2018-05-05 08:13, pirms 6 gadiem
Var jau aiziet...tai naglajai rożai acīs pateiktu visu ko par viņu domā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-05 19:53, pirms 6 gadiem
Kazai nav kauna!
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64
7

2018. gada labākais Latvijas hokejists ir...

Ir pienākusi 2018. gada pēdējā diena un kopējā solī ar citiem medijiem grib soļot arī “Vienos vārtos”. Ir taču arī mums šis tas nepateikts (vai noklusēts!). Ko uz Jauno gadu līdzi nevajadzētu staipīt. Tā kā gads bija 18., tad arī nomināciju – 18. Neba nu simts, cik Latvijai gadu! Ja iespējams, pasmiesimies paši par sevi un hokeju, kas mūs vieno.
Oļegs Znaroks Phjončhanas olimpiskajās spēlēs 
Foto: fhr.ru
10

Putins piešķir Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni

Krievijas federācijas prezidents Vladimirs Putins parakstījis lēmumu piešķirt bijušajam Latvijas izlases hokejistam un trenerim Oļegam Znarokam Aleksandra Ņevska ordeni par Krievijas izlases aizvešanu līdz Phjončhanas olimpisko spēļu zeltam.
Rikards Grēnborjs
Foto: TASS/Scanpix
7

Grēnborjs 2019. gadā atstās Zviedrijas galvenā trenera amatu

Zviedrijas izlases galvenais treneris Rikards Grēnborjs pēc 2019. gada pasaules čempionāta pametīs komandu, lai kopā ar ģimeni dotos uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Valstsvienības stūri pārņems Juhans Garpenlevs, kurš šobrīd ir Grēnborja asistents.