Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2410, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Fanu telts turpinās darbību līdz 19. maijam, nāc un atbalsti savu favorītu

"BigBank" fanu telts saka lielu paldies Latvijas hokeja izlasei par sniegumu hokeja laukumā, visiem fanu telts apmeklētājiem par karstasinīgo līdzi jušanu! Labā ziņa - "BigBank" fanu telts būs arī 2014.gadā.

Fanu telts turpina savu darbību, līdz par 19.maija vēlam vakaram, tikmēr kamēr tiks noskaidroti 2013.gada pasaules čempioni hokejā. 16.maijā visu dienu laukumā pie Kongresu nama "BigBank" fanu teltī visi aicināti līdzi just komandām, kas turpina cīņu ceturtdaļfinālos.

Tradicionāli aktivitātes: sitiena spēks pa hokeja vārtiem no hokejam.lv; Aldara galda hokeja spēles un metiens pa lielāko Aldara alus korķi, balvas un pārsteigumi no fanu telts atbalstītājiem.

Nāc un atbalsti savu mīļāko hokeja komandu! Uz 9 TV ekrāniem visas pasaules čempionāta izlašu spēles vienā teltī vienā elpas vilcienā! Par fanu telti visu jaunāko uzzini fanutelts.lv


, 2013-05-16 10:14, pirms 11 gadiem
Pēc čempionāta paredzēts to pārveidot par Ganu telti, kurā Rīgas labāko lopu koriģētāju sabiedrībā varēsiet aplūkot ganīšanas pasaules čempionāra play-off
, 2013-05-16 13:08, pirms 11 gadiem
Varu iedomāties ,kuras izlases fani tur tusēs,labāk neiet un nervus nebendēt.
Tedam Nolanam jālūko veids, lai uzlabotu Bufalo «Sabres» sniegumu, jo šobrīd komandas rezultāti neatbilst cerētajam. 

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Teds Nolans: "Ja neuzvari, neesi pietiekami smagi strādājis"

Saruna ar Bufalo «Sabres» galveno treneri Tedu Nolanu notika īsi pirms Valsts svētkiem, kad mutē smeldza iekrājušies zaudējumi. Viedie trenera vārdi būs atraduši dzirdīgas ausis, jo pirmo reizi sezonā Bufalo izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Vienā no retajiem, brīvajiem brīžiem Nolans stāsta par galvenajiem sezonas klupšanas akmeņiem, un par to, cik drošs šobrīd jūtas par savu vietu galvenā trenera amatā.
Latvijas izlases pirmo vārtu autere Līga Miljone
Foto: Romualds Vambuts
18

Sieviešu izlase turnīru Ventspilī sāk ar Ungārijas atstāšanu sausā

Latvijas sieviešu izlase uzsāka pasaules čempionātu 1. divīzijas B grupā ar spēli pret Ungārijas izlasi (4:0). Divus vārtus guva Inese Geca-Miljone, bet pa vieniem izcēlās Līga Miljone un Anna Kubliņa, bet visus pretinieku metienus atvairīja Evija Tētiņa.
Teds Nolans
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
111

LHF lēmumu par Nolanu un pārējiem treneriem atliek uz augustu

Šodien notika Latvijas Hokeja federācijas valdes sēde, kurā tika vērtēts arī Latvijas hokeja izlases starts pasaules čempionātā, tostarp runāts par treneru darbu.