Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2410, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Rezultatīvā mačā Latvija atzīst austriešu pārākumu

Pasaules čempionāta savā trešajā spēlē Latvijas izlase šodien piekāpās Austrijas hokejistiem (3:6). Tika piedzīvots negaidīts zaudējums ar nepatīkamu vārtu starpību, kas var radīt tālejošas sekas turnīra turpinājumā.

Video: TV3 Play

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-07 21:03, pirms 11 gadiem
Vispār "Austrija atspēlējas un sagrauj" būtu piemērotāks.
, 2013-05-07 21:05, pirms 11 gadiem
hokeja svētki turpinās
, 2013-05-07 21:19, pirms 11 gadiem
Negribas skatīties...
, 2013-05-07 21:19, pirms 11 gadiem
Labāk gaidīšu uzvaru pār Slovākiju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-07 21:31, pirms 11 gadiem
Esmu vienmēr bijis patriots, bet šoreiz ir skumji un es kā viss lielākais optimists neredzu gaismu tuneļa galā!
, 2013-05-07 22:10, pirms 11 gadiem
Kā Irbe teica Sporta avīzē, Nav Vārtsargu nav uzvaru!!!
Vai tiešām nevienam neliekas aizdomīgi mums bija pieci vārtsargi uz pārbaudes spēlēm no kuriem iedeva iespēju spēlēt tikai diviem,kas slēpjas zem šā visa pieņemsim Masļskis traumēts,bet bija tak vēl Muštukovs,Kalniņš,kuriem pat nedeva iespēju tādi brīnumi ir tikai laikam Latvijas izlasē,kas atiecas uz Masaļski vārtsargs kurš nav spēlējis no februāra tiek ņemts uz izlasi 'divaini,kaut gan ko tur domāt ja jau viņš bija pasaules čempī kurš notika Rīga kā trešaijs ar saģipsētu pirkstu tas ar ko liecina.Domājiet paši.
, 2013-05-07 22:20, pirms 11 gadiem
tad jau tu neesi ne tuvu lielākais optimists... viss vel tikai priekšā... esmu pārliecināts ka latvija vel ir gatava paveikt brīnumu...
Čalis rakstīja: Esmu vienmēr bijis patriots, bet šoreiz ir skumji un es kā viss lielākais optimists neredzu gaismu tuneļa galā!
, 2013-05-07 22:25, pirms 11 gadiem
mums vajag 2 uzvaras un es ticu ka tās būs
, 2013-05-07 22:37, pirms 11 gadiem
Skaista spēle!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-07 22:46, pirms 11 gadiem
kāpēc mūsējie negoļas zem ripām? tikai stāv kā stabi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-07 22:49, pirms 11 gadiem
vēl tik lai iedot kādam brīvdienu par ''labo spēli''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-07 23:11, pirms 11 gadiem
Komedija
Ieskatieties uzmaniigi Berzins vartus guva "na halavu".
Video skaidri redzams ka Berzina raidiitaa ripa lido garaam tukashajiem vartiem, bet vartsargs, laimiigaa kaartaa ar slidu to iebaksta vaartos
Beerzinsh
, 2013-05-07 23:32, pirms 11 gadiem
Nekas, tagad galvenā spēle ar vāciju, viņiem tikai 1 pts
, 2013-05-07 23:50, pirms 11 gadiem
Šī situācija ir skumja! Visvairāk jau tas, ka puiši cīnās, bet kā nav uzvaru, tā nav..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-08 11:18, pirms 11 gadiem
Komandas gatavošana čempionātam parodija,bet naudas lhf maksā lielas!jebkurš nosauktu 25 spējīgākos bez tādas atlases un arī sagatavotu vairākumu,iespēlētu maiņas un padomātu par fiziku! nu nav man vairāk autoritātes ne galvenais treneri ,ne hokeja prezis!!!
, 2013-05-08 12:07, pirms 11 gadiem
AlexUSA rakstīja: Brínos par Nolanu un vinja padomdevéjiem - jau Nadezhdas kausá Krishjánis bija vienkárshi supervájsh, kurpretí Cibulskis atverás.
Nolans pārāk uzticas tam,ka draftēts NHL ir ar kvalitātes zīmi (šeit atbilde par Krišu un Cibuļski).Diemžēl Latvijā tā nav.Manuprāt vienīgais,kurš atbilsts NHL draftam ir Girgensons.
, 2013-05-08 13:20, pirms 11 gadiem
Ja paskatās mūsējo darbības pie ielaistajiem goliem, paliek kauns. Kā treniņspēlē pret junioriem. It sevišķi Džeriņš. Ar tādu "degsmi" lielajā hokejā nav vietas. To varbūt varētu atļauties, ja mums būtu ūbertalanti uzbrukumā, bet mums tādu nav nevienā pozīcijā. Tātad - aizsardzībā krīti visām ripām ar seju priekšā, bet uzbrukums - pretuzbrukumi un gaļas goli. Nav mums ne Kerča, ne Beļavska, ne Žoltoka, ne Ozoliņa, ne Skrastiņa, ne Irbes pēcnācēju diemžēl. Tas kaut ko liecina par hokeja sistēmu LV. Ja paskatās, kur šobrīd ir Šveice, Vācija, nu jau arī Austrija, kurai NHL komandas līderis (kamēr mums komandas kapteinis ir KHL komandas rezervists), varam izdarīt secinājumus par mūsu hokeja sistēmas (ne)efektivitāti. Skumji tajā visā skatīties, jo ir džeki, kas tur cenšas un cīnās, taču pie šāda izlases modeļa pietiek ar vienu-diviem, kas nospēlē ar pusspēku kaut pāris maiņas spēlē, un nebūs nekā nevienā spēlē. Visiem jau mums gribas Pelnrušķītes stāstu katru pavasari, taču negatīvā statistika to optimismu slāpē tāpat kā Boržomi - paģiras. Vēlu veiksmi un atrast to iekšējo nekaunīgo veci ar LV izlases formu, kas spēj seju pret ripu pagriezt.
, 2013-05-08 20:51, pirms 11 gadiem
deco rakstīja: Ja paskatās mūsējo darbības pie ielaistajiem goliem, paliek kauns. Kā treniņspēlē pret junioriem. It sevišķi Džeriņš. Ar tādu "degsmi" lielajā hokejā nav vietas. To varbūt varētu atļauties, ja mums būtu ūbertalanti uzbrukumā, bet mums tādu nav nevienā pozīcijā. Tātad - aizsardzībā krīti visām ripām ar seju priekšā, bet uzbrukums - pretuzbrukumi un gaļas goli. Nav mums ne Kerča, ne Beļavska, ne Žoltoka, ne Ozoliņa, ne Skrastiņa, ne Irbes pēcnācēju diemžēl. Tas kaut ko liecina par hokeja sistēmu LV. Ja paskatās, kur šobrīd ir Šveice, Vācija, nu jau arī Austrija, kurai NHL komandas līderis (kamēr mums komandas kapteinis ir KHL komandas rezervists), varam izdarīt secinājumus par mūsu hokeja sistēmas (ne)efektivitāti. Skumji tajā visā skatīties, jo ir džeki, kas tur cenšas un cīnās, taču pie šāda izlases modeļa pietiek ar vienu-diviem, kas nospēlē ar pusspēku kaut pāris maiņas spēlē, un nebūs nekā nevienā spēlē. Visiem jau mums gribas Pelnrušķītes stāstu katru pavasari, taču negatīvā statistika to optimismu slāpē tāpat kā Boržomi - paģiras. Vēlu veiksmi un atrast to iekšējo nekaunīgo veci ar LV izlases formu, kas spēj seju pret ripu pagriezt.
Par Dzerinu 100% taisniiba, nekaadas degsmes chalim!
Tedam Nolanam jālūko veids, lai uzlabotu Bufalo «Sabres» sniegumu, jo šobrīd komandas rezultāti neatbilst cerētajam. 

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Teds Nolans: "Ja neuzvari, neesi pietiekami smagi strādājis"

Saruna ar Bufalo «Sabres» galveno treneri Tedu Nolanu notika īsi pirms Valsts svētkiem, kad mutē smeldza iekrājušies zaudējumi. Viedie trenera vārdi būs atraduši dzirdīgas ausis, jo pirmo reizi sezonā Bufalo izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Vienā no retajiem, brīvajiem brīžiem Nolans stāsta par galvenajiem sezonas klupšanas akmeņiem, un par to, cik drošs šobrīd jūtas par savu vietu galvenā trenera amatā.
Latvijas izlases pirmo vārtu autere Līga Miljone
Foto: Romualds Vambuts
18

Sieviešu izlase turnīru Ventspilī sāk ar Ungārijas atstāšanu sausā

Latvijas sieviešu izlase uzsāka pasaules čempionātu 1. divīzijas B grupā ar spēli pret Ungārijas izlasi (4:0). Divus vārtus guva Inese Geca-Miljone, bet pa vieniem izcēlās Līga Miljone un Anna Kubliņa, bet visus pretinieku metienus atvairīja Evija Tētiņa.
Teds Nolans
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
111

LHF lēmumu par Nolanu un pārējiem treneriem atliek uz augustu

Šodien notika Latvijas Hokeja federācijas valdes sēde, kurā tika vērtēts arī Latvijas hokeja izlases starts pasaules čempionātā, tostarp runāts par treneru darbu.