Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2410, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Krievijas ģenerālmenedžeris: "Sekojam līdzi notikumiem NHL un ceram uz pastiprinājumu"

Krievijas ģenerālmenedžeris: "Sekojam līdzi notikumiem NHL un ceram uz pastiprinājumu"
Aleksejs Kasatonovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Aleksandrs Kasatonovs sarunā ar Sportbox.ru sacīja, ka seko līdzini notikumiem Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā un cer, ka izdosies iegūt kādu pastiprinājumu valstsvienībai. Tieši Stenlija kausa izcīņas dēļ Krievijas izlases pieteikumā katram gadījumam ir atstātas tukšas vairākas spēlētāju vietas.

"Čempionāta sākums ir veiksmīgs, rezultāts izsaka visu," pēc uzvaras pār Latviju (6:0) teica Aleksejs Kasatonovs. "Bija redzams, ka pirmais periods sanāca sarežģīts. Bet sistēma strādā, un tas ir pats galvenais. Visi puiši spēlē komandas labā, disciplinēti, maz noraidījumu. Tāpēc arī rezultāts ir likumsakarīgs. Cerēsim, ka komanda no spēles uz spēli tikai progresēs."

"Saprotams, ka sekojam līdzi tam, kā notiek Stenlija kausa izcīņa, un tāpēc atstājam brīvas vietas pieteikumā. Kamēr situācija nenoskaidrosies, Jevgēņijs Kuzņecovs, Jegors Averins, Vadims Šipačovs un Ņikita Zaicevs būs Helsinkos. Sekosim līdzi notikumiem Nacionālajā hokeja līgā un cerēsim uz pastiprinājumu," Kasatonovs turpināja.

Krievijas izlasei šobrīd gan Nacionālajā hokeja līgā nav daudz potenciālo palīgu. No trim komandām (Minesotas "Wilds", Ņujorkas "Rangers" un Vankūveras "Canucks"), kas sērijā zaudē ar 0-2, nav neviena krievu spēlētāja, savukārt Detroitas "Red Wings" un Losandželosas "Kings", kas zaudē ar 1-2, ir pa diviem hokejistiem.

"Red Wings" spēlē nepilnus 35 gadus vecais Pāvels Dacjuks, kurš pagājušā gada pasaules čempionātā 10 mačos guva septiņus punktus (3+4), bet "Kings" sastāvā ir Vjačeslavs Voinovs, kurš šonakt guva vienīgos vārtus pret Sentluisas "Blues" (1:0) un kurš pasaules čempionātos pieaugušajiem vēl nav spēlējis. Jāatzīmē, ka šodien pret Vāciju vārtos stāsies Semjons Varlamovs - vakar pret Latviju spēlēja Iļja Brizgalovs.

Izmantotie resursi:
Новости спорта, Спортивная аналитика, Видео -...
NHL.com - The National Hockey League


, 2013-05-05 11:37, pirms 11 gadiem
ovečkinu un malkinu gaida!!
Slēpts komentārs: pins19
, 2013-05-05 11:45, pirms 11 gadiem
Drizak jau Dacjuks būs
, 2013-05-05 12:06, pirms 11 gadiem
Manuprāt vismaz 2 no šiem 4 nogaidošajiem spēlētājiem viņi mierīgi var iekļaut sastāvā, jo, ja nu tomēr kāds no NHL būs, tad ne vairāk kā 2 spēlētāji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-05 12:34, pirms 11 gadiem
vozā rakstīja: ovečkinu un malkinu gaida!!
Nesagaidīs.
, 2013-05-05 12:35, pirms 11 gadiem
Un kāpēc par šo te būtu jāraksta?
Labi, rakstiet laimīgi, bet tad arī par citu izlašu iekšējām problēmām, savādāk liekas, ka drīz būs jāsāk fanot ne tikai par Latviju, bet arī par krieviem.
, 2013-05-05 12:57, pirms 11 gadiem
gico rakstīja: Un kāpēc par šo te būtu jāraksta?
Labi, rakstiet laimīgi, bet tad arī par citu izlašu iekšējām problēmām, savādāk liekas, ka drīz būs jāsāk fanot ne tikai par Latviju, bet arī par krieviem.
nepatik - nelasi !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-05 13:06, pirms 11 gadiem
A_4 rakstīja: tad varbuut uzrakstiet arii, kad kovaljchuks iet uz tualeti, sviests.
Tev kāds liek lasīt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-05-05 15:41, pirms 11 gadiem
Kur tad Semin nav izlase vismaz paņemts,ja nhl playoff es viņu neredzu
Tedam Nolanam jālūko veids, lai uzlabotu Bufalo «Sabres» sniegumu, jo šobrīd komandas rezultāti neatbilst cerētajam. 

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Teds Nolans: "Ja neuzvari, neesi pietiekami smagi strādājis"

Saruna ar Bufalo «Sabres» galveno treneri Tedu Nolanu notika īsi pirms Valsts svētkiem, kad mutē smeldza iekrājušies zaudējumi. Viedie trenera vārdi būs atraduši dzirdīgas ausis, jo pirmo reizi sezonā Bufalo izcīnījusi divas uzvaras pēc kārtas. Vienā no retajiem, brīvajiem brīžiem Nolans stāsta par galvenajiem sezonas klupšanas akmeņiem, un par to, cik drošs šobrīd jūtas par savu vietu galvenā trenera amatā.
Latvijas izlases pirmo vārtu autere Līga Miljone
Foto: Romualds Vambuts
18

Sieviešu izlase turnīru Ventspilī sāk ar Ungārijas atstāšanu sausā

Latvijas sieviešu izlase uzsāka pasaules čempionātu 1. divīzijas B grupā ar spēli pret Ungārijas izlasi (4:0). Divus vārtus guva Inese Geca-Miljone, bet pa vieniem izcēlās Līga Miljone un Anna Kubliņa, bet visus pretinieku metienus atvairīja Evija Tētiņa.
Teds Nolans
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64
111

LHF lēmumu par Nolanu un pārējiem treneriem atliek uz augustu

Šodien notika Latvijas Hokeja federācijas valdes sēde, kurā tika vērtēts arī Latvijas hokeja izlases starts pasaules čempionātā, tostarp runāts par treneru darbu.