Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: NHL-ā

Kolorādo "Avalanche" tiek zelta kartīte.

Kolorādo "Avalanche" tiek zelta kartīte.
Kolorādo ģenerālmenedžeris,Gregs Šermans, saņemot zelta karti.

Aizvadītajā naktī noritejušajā NHL drafta secības izlozē, veiksme stāvēja klāt Kolorādo, komanda, kura aizvadītajā regulārajā sezonā bija otra vājākā komanda.

Floridai pērn būtu bijusi 48% iespēja gūt uzvaru drafta izlozē, šobrid tās bija tikai 25%. Loterija šogad tika padarīta interesantāka ar to, ka katrai no 14 vienībām, kas neiekļuva izslēgšanas spēļu fāzē, tika dota iespēja uzvarēt šīs nakts izlozi. Zemākā iespējamība tikt pie pirmās rokas izvēloties jauno talantu ar pirmo numuru bija Kolumbusai - nieka pus procents.

Pie iespējas pirmajiem veikt izvēli, šovasar notiekošajā jauno spēlētāju izvēles ceremonijā, tika otrā izsētā komanda, kurai bija 18% iespēja uz veiksmīgu iznākumu - Kolorādo "Avalanche". Franšize ar šādu nosaukumu vēl nekad nav ieguvusi pirmās izvēles tiesības. Nesenākajā pagātnē "Avalanche" ir draftējusi divus spēlētājus pirmajā trijniekā. 2009. gadā ar 3. numuru tika izvēlēts Mets Dušeins, bet 2011. gadā ar 2. numuru klubs piesaistīja Gabrielu Landeskogu, kurš savā pirmajā sezonā tika atzīts par labāko jauno spēlētāju un kopš tā laika ir kļuvis par Kolorādo kapteini.
Vienīgais iespējamais kritums secībā bija Floridai, kas atkrita uz otro izvēles pozīciju.

Pārējās komandas drafta pozīcijas ieņems attiecīgi pēc tā, kādā play-off fāzē tās izstāsies no ciņas par Stenlija kausu.

Starp talantīgākajiem jaunajiem hokejistiem uz šī gada pirmo drafta pozīciju pretendē jaunais aizsargs, Sets Džounss, un vēl vairāki uzbrucēji, starp kuriem par labākajiem tiek uzskatīti Neitans Makkinons, Džonatans Druins, Šons Monahans un Aleksandrs Barkovs.

Drafta secība:
1. Kolorādo ''Avalanche"
2. Floridas "Panthers"
3. Tampabejas "Lightning"
4. Nešvilas "Predators"
5. Karolīnas "Hurricanes"
6. Kalgarī "Flames"
7. Edmontonas "Oilers"
8. Bufalo "Sabres"
9. Ņūdžersijas "Devils"
10. Dalasas "Stars"
11. Filadelfijas "Flyers"
12. Fīniksas "Coyotes"
13. Vinipegas "Jets"
14. Kolumbusas "Blue Jacets"


, 2013-04-30 07:03, pirms 11 gadiem
Tātad Lipsbergs spēlēs Kolorado...
, 2013-04-30 08:08, pirms 11 gadiem
Gūža rakstīja: Tātad Lipsbergs spēlēs Kolorado...
, 2013-04-30 09:17, pirms 11 gadiem
Gūža rakstīja: Tātad Lipsbergs spēlēs Kolorado...
timma spēles
, 2013-04-30 12:51, pirms 11 gadiem
magic_andris87 rakstīja: timma spēles
birdman, birdman
, 2013-04-30 23:22, pirms 11 gadiem
Vot šitai padarīšanai es nesaredzu jēgu. Kāpēc nevar sadalīt tieši tā kā rāda regulārās sezonas noslēguma tabula? Floridai un pagāšsezon Kolumbusai tika nozagta pirmā izvēle.
Kam tā loterija vajadzīga?
Komercionāliem nolūkiem, piesaistot kaut kādu interesi? Ja tā, tad NHL sāk sekot KHL pēdās, jo šorīt paskatoties to procesu, secinājums bija ka tas ir reti bezgaumīgi noorganizēts un no profesionālisma ne miņas.
, 2013-04-30 23:37, pirms 11 gadiem
Ceru lipsbergu paņems vidusmēra komanda nevēlos lai stiprā komandā, grūti izsisties būti, vēlos lai ātrāk tiek uzspēlēt NHL!
, 2013-04-30 23:55, pirms 11 gadiem
edzinss rakstīja: Vot šitai padarīšanai es nesaredzu jēgu. Kāpēc nevar sadalīt tieši tā kā rāda regulārās sezonas noslēguma tabula? Floridai un pagāšsezon Kolumbusai tika nozagta pirmā izvēle.
Kam tā loterija vajadzīga?
Komercionāliem nolūkiem, piesaistot kaut kādu interesi? Ja tā, tad NHL sāk sekot KHL pēdās, jo šorīt paskatoties to procesu, secinājums bija ka tas ir reti bezgaumīgi noorganizēts un no profesionālisma ne miņas.
Senāk lasīju, ka drafta loterijas jēga ir, lai nodrošinātu to, ka sezonas laikā komandas speciāli neatdotu savas spēles tādējādi garantējot pirmo drafta izvēli.
, 2013-05-01 00:29, pirms 11 gadiem
NHL-ā rakstīja: Senāk lasīju, ka drafta loterijas jēga ir, lai nodrošinātu to, ka sezonas laikā komandas speciāli neatdotu savas spēles tādējādi garantējot pirmo drafta izvēli.
Nu loterija jau īpaši šajā ziņā nepalīdz, jo zaudējot tāpat savas izredzes uz augstāku drafta pozīciju palielini.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
22

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".