Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Pēc Girgensona metiena vārtu guvumu ieskaita Enisam

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Zemgus Girgensons aizvadītās nakts NHL mačā meta pa vārtiem, ripa mainīja lidojuma virzienu un iespurdza vārtos (1:0). Vārtu guvumu ieskaitīja Taileram Enisam, jo tika konstatēts, ka ripa skāra viņa nūju. Girgensona pārstāvētais Bufalo "Sabres" izbraukumā piekāpās Filadelfijas "Flyers" (3:4). Video: NHL

, 2016-10-26 10:15, pirms 8 gadiem
labi uzmeta, citādi enisam nebija ko pielabot. vārtsargu reāli iznesa
, 2016-10-26 10:28, pirms 8 gadiem
Pēc tendenciozā virsraksta varētu noprast, ka Eniss Girgensonam nocēlis vārtu guvumu, lai gan video labi redzams, ka Girgensona metiens/uzmetiens lido garām vārtiem un Enisa apzinātā ripas skaršana dod viņam elegantus vārtus, bet Zemgum pelnītu punktu par piespēli.
Slēpts komentārs: hugaboss
, 2016-10-26 13:32, pirms 8 gadiem
Domāju, ka cepiens ir par šo - izskatās, ka ripa atsitas pret Flyers spēlētāja kāju, neskarot Enisa nūju. Protams, varbūt konkrētā video kameras leņķis nav tas veiksmīgākais, un no cita skatu punkta var redzēt, ka Ennis pieskarās ripai. Bet nu... labāk šāds punkts, nekā nekāds.
, 2016-10-26 14:37, pirms 8 gadiem
poisins rakstīja: Domāju, ka cepiens ir par šo - izskatās, ka ripa atsitas pret Flyers spēlētāja kāju, neskarot Enisa nūju. Protams, varbūt konkrētā video kameras leņķis nav tas veiksmīgākais, un no cita skatu punkta var redzēt, ka Ennis pieskarās ripai. Bet nu... labāk šāds punkts, nekā nekāds.
Manuprāt, video ļoti labi var redzēt, ka ripa skar Enisa nūjas lāpstiņu....
, 2016-10-26 15:06, pirms 8 gadiem
Vienmēr esmu uzskatījis, ka Tailera vecāki pielaida kļūdu, nenosaucot dēlu pār Pīteru, Polu vai vismaz Petriku. Tāds uzvārds, un sabojāts. T. Eniss. Spēlē... hokeju. Galīgi garām.
, 2016-10-26 18:12, pirms 8 gadiem
Visas Zemgus Girgensona maiņas:
https://youtu.be/vswMXYWQq_A
, 2016-10-27 22:09, pirms 8 gadiem
Skaidri redzams. ka Ennis pielabo metienu. Par ko pēriens?? Kādam ar steigu jāapmeklē acu ārsts.
Lasvegasas "Golden Knights" hokejisti un līdzjutēji. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix
1

Lasvegasa pēdējā trešdaļā nospiež zvaigznes un turpina sargāt kausu

Stenlija kausa turnīrā septītā kauja būs nepieciešama arī pašreizējās čempiones Lasvegasas "Golden Knights" un Rietumu konferences pirmā numura Dalasas "Stars" sērijā, vegasiešiem šorīt notikušajā sestajā cīņā uzvarot ar 2:0.
Vankūveras vārtsargs Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
62

Šilovs nostāv sausā un raksta vēsturi, "Canucks" iekļūst Stenlija kausa nākamajā kārtā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmo kārtu pārvarējusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks". Tā sērijas sestajā spēlē ar 1:0 pārspēja Nešvilas "Predators", iekļūstot Stenlija kausa nākamajā kārtā, kurā tai būs jāspēkojas ar Edmontonas "Oilers". Šilovs atvairīja visus 28 pretinieku metienus un tika atzīts par mača pirmo zvaigzni.
Milošs Kelemens. Foto: Reuters/Scanpix
7

Latvijas pretinieces Slovākijas izlasē NHL spēlētāju skaits pieaug jau līdz astoņiem

Slovākijas Hokeja federācijas prezidents un valstsvienības ģenerālmenedžeris Miroslavs Šatans pavēstījis, ka pasaules čempionātā piedalīsies arī Arizonas "Coyotes" sistēmas spēlētāji Milošs Kelemens un Patriks Kohs.