Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Kučerovam pieci punkti, Dano izceļas ar hat-trick, Krosbijam un Makdeividam trīs piespēles

Kučerovam pieci punkti, Dano izceļas ar hat-trick, Krosbijam un Makdeividam trīs piespēles
Ņikita Kučerovs pie Edmontonas "Oilers" vārtiem. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā aizvadītas 14 spēles.

Rezultatīvākais ar vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm bija Ņikita Kučerovs, kurš palīdzēja līgas līderei Tampabejas "Lightning" atspēlēties un izbraukumā ar 6:3 pārspēt Edmontonas "Oilers". Divus vārtus guva Tailers Džonsons un Stīvens Stemkoss, bet mājinieku rindās trīs rezultatīvas piespēles izdarīja Konors Makdeivids. Kučerovs ar 57 (16+41) punktiem 37 spēlēs ir izvirzījies otrajā vietā līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, atpaliekot vienīgi no Kolorādo "Avalanche" uzbrucēja Miko Rantanena (16+43).

Četrus punktus sakrāja Patriss Beržerons, kurš ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm kaldināja Bostonas "Bruins" panākumu pār Nešvilas "Predators" (5:2). Beržerons arī guva 300. vārtus regulārajā sezonā savā karjerā (983 spēles, 300+464). Pa trim punktiem savāca Breds Maršāns un Davids Pastrņāks (abiem 1+2). Nešvilas "Predators" sezonas sākumā uzvarēja pirmajās astoņās izbraukuma spēlēs, bet nu viesos piedzīvojusi jau desmito zaudējumu pēc kārtas.

Tampabejas "Lightning" tuvākā sekotāja Toronto "Maple Leafs" ar 5:3 mājās apspēlēja Ņujorkas "Rangers". Pa trim punktiem nopelnīja Mičels Mārners (2+1) un Andrēass Junsons (1+2). Savukārt ar vienīgo hat-trick šajā naktī izcēlās Filips Dano, kurš palīdzēja Monreālas "Canadiens" atspēlēties izbraukumā un pagarinājumā pārspēt Stenlija kausa finālisti Vegasas "Golden Knights" (4:3). Vegasas sastāvā divus vārtus guva Brendons Pirri.

Pārliecinošu uzvaru izbraukumā ar 4:0 guva Stenlija kausa sargātāja Vašingtonas "Capitals", kas sakāva Otavas "Senators", bet ar 3:0 viesos uzvarēja Pitsburgas "Penguins", pārspējot Karolīnas "Hurricanes". Pitsburgas labā divus vārtus guva Džeiks Gencels, bet Sidnijam Krosbijam trīs rezultatīvas piespēles. Kolumbusas "Blue Jackets" atspēlējās un ar 4:3 uzveica Filadelfijas "Flyers". Trīs punkti Artemijam Panarinam (1+2) un Pjēram-Likam Dibuā (0+3), bet divi vārti Kemam Etkinsonam. Ar diviem vārtiem šajā spēļu dienā atzīmējās arī Iļja Kovaļčuks ("Kings") un Aleksandrs Kerfūts ("Avalanche").

SpēleRez
Bruins – Predators5:2
Flyers – Blue Jackets3:4
Red Wings – Panthers1:2
Flames – Blues1:3
Sharks – Kings2:3 P
Golden Knights – Canadiens3:4 P
Coyotes – Avalanche6:4
Sabres – Ducks3:0
Hurricanes – Penguins0:3
Senators – Capitals0:4
Maple Leafs – Rangers5:3
Wild – Stars1:2 P
Oilers – Lightning3:6
Canucks – Jets0:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2018-12-23 13:26, pirms 5 gadiem
Ņikita normālā ugunsrobā ielicis.
, 2018-12-23 18:12, pirms 5 gadiem
Nu normāli pārsteidza Kovaļčuks ar 2 vārtiem, tai skaitā OT uzvaras vārtiem. Viņa biedram Radulovam arī OT uzvaras vārti.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
19

"Canucks" arī šonakt plāno vārtus uzticēt Šilovam, bet treneris vārtsargu neatklāj

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" šonakt pulksten 5:00 Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijas piektajā spēlē uzņems Nešvilas "Predators". Sagaidāms, ka vārtu drošība tiks uzticēta Artūram Šilovam, vēstī Vankūveras mediji. Galvenais treneris Riks Tokets gan spēlēja paslēpes.
Deivs Hekstols. Foto: NHL

"Kraken" atlaiž savā vēsturē pirmo galveno treneri Hekstolu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sietlas "Kraken" no galvenā trenera amata atbrīvojis Deivu Hekstolu.
Tajs Dellandrea. Foto: AFP/Scanpix

Dalasas "Stars" vēlreiz uzvar čempiones laukumā un atgūst mājas priekšrocību

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sēriju izlīdzinājusi Dalasas "Stars", kas izbraukumā ar rezultātu 4:2 pārspēja trofejas sargātāju Lasvegasas "Golden Knights" un sērijā panāca 2-2.