Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

NHL drafta pirmais numurs Hišers oficiāli noslēdz līgumu ar ''Devils''

NHL drafta pirmais numurs Hišers oficiāli noslēdz līgumu ar ''Devils''
''Devils'' galvenais treneris Džons Hainss un Niko Hišers
Foto: AP/Scanpix

2017. gada NHL draftā ar pirmo numuru izvēlētais šveicietis Niko Hišers parakstījis trīs gadu līgumu ar Ņūdžersijas ''Devils''.

Niko Hišers ar ''Devils'', kas šveicieti ar pirmo numuru izraudzījās jauno spēlētāju atlases ceremonijā, noslēdzis standarta trīs gadu līgumu, sezonas laikā saņemot 925 000 ASV dolāru. Uzbrucējs piedalījies Ņūdžersijas jauno spēlētāju pirmssezonas attīstības nometnē, kur, kā gaidāms, atstājis par sevi ļoti labu iespaidu.

''Niko šobrīd ir viss, ko mēs cērējām, kas viņam būs,'' atzina Ņūdžersijas ģenerālmenedžeris Deivs Šero. ''Viņš ir spēlētājs, kurš ciena citus, un ir ļoti interesanti vērot, kā viņš tiek galā ar sevi. Hišeram nav bijis problēmu atrast kopīgu valodu ar veterāniem vai citiem jaunajiem spēlētājiem.''

Zināms, ka Hišers ''Devils'' rindās spēlēs ar 13. numuru. Jāatgādina, ka pagājušo sezonu Šveices supertalants aizvadīja Kvebekas junioru līgā, pārstāvot Helifeksas ''Mooseheads''. Hišers 57 mačos sakrāja 86 (38+48) punktus, kļūstot par līgas rezultatīvāko pirmgadnieku. Gaidāms, ka NHL Hišers debitēs jau nākamsezon.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com


, 2017-07-16 00:32, pirms 7 gadiem
Veiksmi NHL!
, 2017-07-16 00:37, pirms 7 gadiem
Šveice raksta vēsturi.
, 2017-07-16 00:49, pirms 7 gadiem
Tās algas tiem draftiem tādās smieklīgas, bet laikam jau pareizi dara. Tā ir visos amerikāņu pro sportos, kuros ir drafti, neskaitot vēl NBA?
, 2017-07-16 00:52, pirms 7 gadiem
normaali,pat limons nav par sezonu,nu vismaz veel shii organizaacija domaa ar galvu
, 2017-07-16 01:09, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: normaali,pat limons nav par sezonu,nu vismaz veel shii organizaacija domaa ar galvu
Pats domā ar galvu, pirmgadniekiem, nekad nemaksā lielas algas, pat nebūs izņēmumu, viss pēc noteikumiem iet!
, 2017-07-16 01:35, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Pats domā ar galvu, pirmgadniekiem, nekad nemaksā lielas algas, pat nebūs izņēmumu, viss pēc noteikumiem iet!
nu ir jau starpiiba ciparos ko nopelna pirmgadnieks NHL vai piemeeram NBA,pat visai liela,un tas saprotams ka uzreiz pirmajaa sezonaa vinjam mega liigumu nepiedaavaas,vispirms sevi laukumaa jaapieraada, iipashnieki ar jaaaizsargaa no neveiksmiigiem dariijumiem
, 2017-07-16 09:56, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: nu ir jau starpiiba ciparos ko nopelna pirmgadnieks NHL vai piemeeram NBA,pat visai liela,un tas saprotams ka uzreiz pirmajaa sezonaa vinjam mega liigumu nepiedaavaas,vispirms sevi laukumaa jaapieraada, iipashnieki ar jaaaizsargaa no neveiksmiigiem dariijumiem
Nekāda atšķirība, viss proporcionāli ar NBA.
, 2017-07-16 16:37, pirms 7 gadiem
Nemiroff rakstīja: Tās algas tiem draftiem tādās smieklīgas, bet laikam jau pareizi dara. Tā ir visos amerikāņu pro sportos, kuros ir drafti, neskaitot vēl NBA?
Rakstā nav minēts, bet īstenībā alga sezonas beigās var būt krietni lielāka, jo ir arī parādītā snieguma bonuss $2,850,000. Kopumā viņš sezonā tad var nopelnīt $3,775,000.
, 2017-07-16 18:52, pirms 7 gadiem
vozā rakstīja: Pats domā ar galvu, pirmgadniekiem, nekad nemaksā lielas algas, pat nebūs izņēmumu, viss pēc noteikumiem iet!
Tu redzeji ligumu?vins sanems 3 milj . 😂te tev nu bija
Vankūveras vārtsargs Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
3

Šilova un Bļugera ''Canucks'' turpinās otrās kārtas sēriju pret Edmontonu

Naktī uz sestdienu 5:00 pēc Latvijas laika Rietumu konferences otrās kārtas maču pret Edmontonas ''Oilers'' aizvadīs Teodora Bļugera un Artūra Šilova Vankūveras ''Canucks'', kas uzvarēja sērijas pirmajā mačā. Spēli aizvadīs arī Uvja Balinska ''Panthers'', kam paredzēta viesošanās pie Bostonas ''Bruins'' (sērijā 1-1).
Mirklis pēc Ņujorkas "Rangers" uzvaras vārtu guvuma Karolīnā. Foto: James Guillory/USA Today Sports/Scanpix
1

"Rangers" iegūst četrus piegājienus tikt Austrumu finālā, Dalasa revanšējas "Avalanche"

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijā 3-0 panāca Ņujorkas "Rangers", izbraukumā pagarinājumā pieveicot (3:2) Karolīnas "Hurricanes", bet Rietumos sērijā līdzsvaru (1-1) atguva Dalasas "Stars", kura panākumā (5:3) pār Kolorādo "Avalanche" teju izsēja četru ripu pārsvaru.
Ņikita Zadorovs un Teodors Bļugers pēc vārtu guvuma. Foto: Ethan Cairns/AP/Scanpix
50

"Canucks" iespaidīgi maina cīņas ritējumu un uzvar, Bļugers izkārto vārtu guvumu

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālā sēriju ar panākumu iesāka Vankūveras "Canucks", savā laukumā atspēlējoties no 1:4 un ar 5:4 pieveicot Edmontonas "Oilers". Artūrs Šilovs šorīt atvairīja 14 no 18 metieniem, bet Teodors Bļugers tiešā veidā piedalījās ceturtajā vārtu guvumā.