Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Flerī paliek nepārspēts, "Penguins" izlīdzina sēriju

Flerī paliek nepārspēts, "Penguins" izlīdzina sēriju
Foto: Gene J. Puskar / The Associated Press

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences fināla otrajā spēlē izcīnīja Pitsburgas "Penguinas", kas mājās arēnā pieveica Otavas "Senators" ar 1:0. Vienīgos vārtus trešajā trešdaļā guva Fils Kessels.

Jau ceturtajā minūtē "play-off" rezultatīvākais spēlētājs Jevgeņijs Malkins varēja papildināt savu kontu ar septītajiem vārtiem, bet "Senators" vārtsargs Kreigs Andersons bija modrs un atvairīja bīstamu metienu. Perioda beigās "Penguins" saspēle beidzās ar vēl vienu labu momentu Malkina izpildījumā, arī šoreiz viesu vārtsargs bija uzdevumu augstumos, saglabājot savu komandu spēlē pēc pirmā perioda – 0:0.

Otrās trešdaļas sākumā kārtējais moments tika izveidots pie Andersona vārtiem, bet amerikāņu vārtsargs tika galā gan ar Karla Hagelīna mēģinājumu, gan ar atkārtoto Jana Koula metienu. Perioda vidū vairākās nopietnajās situācijās spēlē iesaistījās arī Marks Andrē Flerī, kurš tāpat kā viņa kolēģis, palika nepārspēts otrajā periodā - 0:0.

Spēles liktenis tika izšķirts noslēdzošajās 20 minūtēs - Malkins kārtējo reizi iebrauca uzbrukuma zonā un piespēlēja Filam Kesselam. Pirmais uzbrucēja metiens tika bloķēts, ripa atkal nonāca pie viņa un ar otro metienu Andersons tika pārspēts - 0:1. Spēles galotni Andersons noskatījās no komandas soliņa, bet atspēlēties neizdevās un mačs noslēdzās ar minimālu mājinieku uzvaru, kas ļāva Flerī otro reizi 2016./2017. sezonas izslēgšanas spēlēs palikt "sausā", atvairot visus 22 metienus pa saviem vārtiem, bet mājinieki panāca izlīdzinājumu sērijā - 1:1.

Nākamās divas sērijas spēles notiks Kanādas galvaspilsētā Otavā, rezultāts abās konferenču finālu sērijās ir neizšķirts 1:1.

Izmantotie avoti:
https://www.nhl.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-16 09:21, pirms 7 gadiem
fox234 rakstīja: Cik saprotu tad Malkins iet pēc trešā Stenlija un otrā MVP, vai ne????
Redzeju 1 speli un sonakt 3 periodu, ottava izskatas daudz labak, pingvini bus izterejusi beterijas pret caps kur ari viniem diezgan sagaja pedeja spele.
Sogad par predators un ottavas finalu.
, 2017-05-16 09:27, pirms 7 gadiem
Pingvini tadi pagurusi, tas tiesa. Varbut taktika tada.
, 2017-05-16 12:09, pirms 7 gadiem
Par Pitsburgas MVP vēl varētu pacīnīties Fleury (kurš pa lielam izvilka pirmās 2 sērijas PIT). Bet nu, vēl daudz hokeju jāspēlē un pat finālā jātiek.. PIT izredzes ļoti daudz ietekmēs traumas. Jau pirms spēles bez Hornqvist, Daley... pirmajās 10 minūtēs palika bez Rust un Schultz. Un protams bez Letang visus playoffus. Tas kopā ir ļoti, ļoti daudz, redzēs cik tās traumas nopietnas un cik ātri tie savainotie atgriezīsies sastāvā.
, 2017-05-16 12:50, pirms 7 gadiem
badža rakstīja: Redzeju 1 speli un sonakt 3 periodu, ottava izskatas daudz labak, pingvini bus izterejusi beterijas pret caps kur ari viniem diezgan sagaja pedeja spele.
Sogad par predators un ottavas finalu.
Interesanti, kā tu vari teikt kad ottava izskatījās labāk ja viņi pirmo metienu 3. periodā pa vārtiem izdarīja kādas 4min pirms spēles beigām? Man tāda aizdoma ka tu ieslēdzi uz pēdējo minūti kad Ottava izņēma vārtsargu no vārtiem un spēlēja ar 6 spēlētājiem āksts ibio... labāk neskaties spēles ja pat neredzi uz laukuma kas notiek..
, 2017-05-16 12:51, pirms 7 gadiem
Croz rakstīja: Par Pitsburgas MVP vēl varētu pacīnīties Fleury (kurš pa lielam izvilka pirmās 2 sērijas PIT). Bet nu, vēl daudz hokeju jāspēlē un pat finālā jātiek.. PIT izredzes ļoti daudz ietekmēs traumas. Jau pirms spēles bez Hornqvist, Daley... pirmajās 10 minūtēs palika bez Rust un Schultz. Un protams bez Letang visus playoffus. Tas kopā ir ļoti, ļoti daudz, redzēs cik tās traumas nopietnas un cik ātri tie savainotie atgriezīsies sastāvā.
Krosbijs Ari itka ir atpakal, bet noteikti ne tads pats, kads pirms "apstradasanas", kad bija neapturams.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
22

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".