Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Minesotas "Wild" ar 7:1 grauj Monreālu, Pitsburgai otrā neveiksme divās dienās

Minesotas "Wild" ar 7:1 grauj Monreālu, Pitsburgai otrā neveiksme divās dienās
Minesotas "Wild" svin vārtu guvumu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā sagrāvi piedzīvoja Monreālas "Canadiens", kas vakar iemeta septiņas ripas Vinipegas "Jets" vārtos (7:4), taču šonakt pati kapitulēja ar 1:7.

Minesotas "Wild" rezultātu atklāja trešajā minūtē un gan otrajā, gan trešajā trešdaļā iemeta vēl pa trim ripām, panākot 7:0. Monreālas "Canadiens" goda vārtus guva vien deviņas sekundes līdz spēles beigām, kad pirmo vairākumu realizēja Tomāšs Plekanecs (1:7). Mājinieku labā pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Eriks Stāls (1+2) un Mets Dumba (0+3), bet divus vārtus guva Nīno Nīderraiters.

Monreālas vārtsargs Kerijs Praiss atvairīja tikai 17 no 24 metieniem. Austrumu konferences trešās vietas īpašniecei tas gan nav smagākais zaudējums šosezon – 4. novembrī ar 0:10 tika zaudēts Kolumbusas "Blue Jackets". Zaudēja arī "Canadiens" tuvākā sekotāja Pitsburgas "Penguins", kas pirmajā trešdaļā neizturēja divus mazākumus un viesos atzina Otavas "Senators" pārākumu. Divas rezultatīvas piespēles Derikam Brasāram. Vakar Pitsburga piekāpās arī Vašingtonas "Capitals" (2:5).

Rietumu konferencē uz pagaidu trešo vietu pakāpās Anaheimas "Ducks", kas izbraukumā ar 4:1 apspēlēja Kolorādo "Avalanche", bet divu zaudējumu sēriju pārtrauca piektās vietas īpašniece Edmontonas "Oilers", kas divreiz atspēlējās un mājās pagarinājumā pieveica Ņūdžersijas "Devils" (3:2). Vācu uzbrucējs Leons Draizaitls ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm piedalījās visos trīs vārtu guvumos.

SpēleRez
Flyers – Canucks5:4 PM
Senators – Penguins4:1
Lightning – Sabres4:2
Wild – Canadiens7:1
Predators – Bruins2:1
Stars – Red Wings5:2
Avalanche – Ducks1:4
Oilers – Devils3:2 P
Kings – Blues5:1

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Teodors Bļugers sērijas trešajā spēlē. Foto: USA Sports Today/Scanpix
7

Bļugers bloķē trīs metienus, Desmits sekmē "Canucks" uzvaru sērijas trešajā spēlē

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas trešo spēli aizvadījusi Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks". Tā viesos ar 2:1 pārspēja Nešvilas "Predators", izvirzoties vadībā sērijā ar 2-1.
Konors Makdeivids. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Makdeividam trīs spēlēs deviņi punkti, "Rangers" soļa attālumā no otrās kārtas

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) turpinās Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas dueļi. Pie trešās uzvaras tikusi Ņujorkas "Rangers", kamēr Kolorādo "Avalanche" un Edmontonas "Oilers" izdevies panākt 2-1.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
23

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.