Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Māliņš

"Sharks" paraksta līgumu ar lietuviešu vārtsargu

"Sharks" paraksta līgumu ar lietuviešu vārtsargu
Foto: sharks.nhl.com/

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē “Sharks” ģenerālmenedžeris Dags Vilsons pavēstījis, ka šodien noslēgts ievada līmeņa līgums ar lietuviešu vārtsargu.

Mantas Armalis vairākus gadus pavadījis Zviedrijā, pēdējās divas sezonas pārstāvot “Djurgardens”. 23 gadus vecais hokejists šosezon aizvadījis 34 spēles, vidēji mačā zaudējot 2.42 vārtus, kas ir sestais labākais rādītājs līgā, un atvairot 91.8% pretinieku raidījumus (desmitais labākais rādītājs). Savukārt trīs izslēgšanas spēlēs viņš vidēji mačā zaudēja 3.71 vārtus un atvairīja 89.5% metienus.

Divu sezonu laikā "Djurgardens" rindās Armalis aizvadījis 54 spēles, palīdzot izcīnīt 23 uzvaras. Talantīgais vārtsargs vairākas reizes pārstāvējis Lietuvu starptautiskos turnīros, ieskaitot 2015.gada pasaules čempionātu B divīzijā, kopā ar komandu izcīnot bronzas godalgas un kļūstot par turnīra labāko vārtsargu. Tāpat viņš ir pārstāvējis savu valsti arī U-20 čempionātos.

"Viņu lenca vairāki NHL klubi, tāpēc esam priecīgi, ka viņš izvēlējās Sanhosē," atklāja "Sharks" ģenerālmenedžeris Dags Vilsons. "Sekojām līdzi, kā viņš pēdējo gadu laikā progresējis Zviedrijā un viņš demonstrēja pārliecinošu sniegumu visur, kur spēlēja. Vinam ir pieredze spēlēt pie vecākiem hokejistiem, un mēs ar nepacietību gaidām viņa pievienošanos mūsu klubam."

Izmantotie resursi:
Sharks Sign Goaltender Mantas Armalis - San...


, 2016-04-12 09:29, pirms 8 gadiem
Labs, labs... kamēr mūsu Šveices līgas labākais varočiks no sava NHL kluba "netiek traucēts", tikmēr Zviedrijas leiti bez maz vai jau pasludina par Sharks pamatvārtsargu. Interesanti, bet nu lai veicas!
, 2016-04-12 09:34, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Labs, labs... kamēr mūsu Šveices līgas labākais varočiks no sava NHL kluba "netiek traucēts", tikmēr Zviedrijas leiti bez maz vai jau pasludina par Sharks pamatvārtsargu. Interesanti, bet nu lai veicas!
Pēc visa spriežot, viņā tiek saskatīts liels potenciāls.
, 2016-04-12 10:41, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Labs, labs... kamēr mūsu Šveices līgas labākais varočiks no sava NHL kluba "netiek traucēts", tikmēr Zviedrijas leiti bez maz vai jau pasludina par Sharks pamatvārtsargu. Interesanti, bet nu lai veicas!
ar tādiem statiem viņam Baracuda būs jāspēlē ja Sharks grib šo likt kā pamatvārtsargu tas ir galīg garām viņiem tā ir Reimers un Jones viņi tā ir elitāri vārtu vīri kāda velna pēc viņiem šito pabiru vajag tad labāk Sorokinu būtu ar maiņas starpniecību no NYI dabujuši nja šis ir galīg sūdīgs darījums un varat man likt tos mīnusus cik gribat man pofig es saku kā ir tur ir 100 % tā Zubreļa pirksts citādi viņam Sharks netikt
, 2016-04-12 10:43, pirms 8 gadiem
puika brīvajā laikā ir modelis, varbūt onkam iekrita acīs.. kas zin
domaju, ka sezonas laika klubi šādi paraksta pāris kadrus, bet pie teikšanas jau tapat visi netiek
, 2016-04-12 11:55, pirms 8 gadiem
Šis jau drīzāk ir zviedrs, jo no 15 gadiem spēlē Zviedrijā. Tā ka Armalberjs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-04-12 13:00, pirms 8 gadiem
Laba komandas izvēle. Sanhosē ar vārtsargiem švaki Reimeram beidzas līgums un tā pat sēdēja aiz Jones muguras. Fārmā arī nekas īpašs.
, 2016-04-12 15:19, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Šis jau drīzāk ir zviedrs, jo no 15 gadiem spēlē Zviedrijā. Tā ka Armalberjs.
jā, jā, - un Zemgus Girgensons ir jeņķis, jo no 15 gadu vecuma dzīvo un spēlē ASV.
tu nu atkal gvelz muļķības.
, 2016-04-12 21:26, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Labs, labs... kamēr mūsu Šveices līgas labākais varočiks no sava NHL kluba "netiek traucēts", tikmēr Zviedrijas leiti bez maz vai jau pasludina par Sharks pamatvārtsargu. Interesanti, bet nu lai veicas!
Kāpēc, lai viņš tiktu traucēts? Viņam ir līgums Eiropā, un tas neko daudz samaksas ziņā neatšķiras no AHL aptuvenās algas. Tad, kad pienāks laiks, tad malsies cauri Kolumbusas sistēmai, un vienā brīdī ticu, ka iekļūs kādas NHL komandas pamatsastāvā.
Par leiti - Sharks pamatvīrs viņš nebūs, tas ir 99% - tur jābūt Hemonda stāstam, lai nokļūtu līdz tādai pozīcijai. Martins Džounss lieliski attaisnojis uz sevi liktās cerības un klāt nācis Džeimss Raimers, kas arī, manuprāt, ir pirmā vārtusarga statusa cienīgs.
Leitim spīd labi ja pāris spēles NHL sezonā, ja AHL kluba rindās rādīs labu statistiku.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
21

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".