Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Detroita sagaida Bebkoku ar 4:0, "Rangers" uzvar iespaidīgā galotnē

Detroita sagaida Bebkoku ar 4:0, "Rangers" uzvar iespaidīgā galotnē
Džastins Abdelkaders Toronto vārtos iemeta trīs ripas
Foto: AP/Scanpix

Joprojām pirmo uzvaru pie NHL kluba Toronto "Maple Leafs" stūres nav guvis tā jaunais treneris Maiks Bebkoks, kurš šonakt viesojās pie savas bijušās komandas Detroitas "Red Wings" un cieta sakāvi 0:4.

Maiks Bebkoks pēc desmit pavadītām sezonām kā "Red Wings" galvenajam trenerim šonakt atgriezās Detroitā jau kā "Maple Leafs" treneris. Viņa bijusī komanda gan nesagaidīja viesmīlīgi, vismaz laukumā ne, jo jau 75. sekundē Džastins Abdelkaders realizēja vairākumu un izvirzīja Detroitu vadībā. Tieši Abdelkaders devītajā minūtē aktīvi pacīnījās Toronto vārtu priekšā un ar metienu pēc pagrieziena panāca jau 2:0, savukārt otrā perioda pašā sākumā Džonatans Bernjē kapitulēja trešo reizi, kad savus pirmos NHL vārtus guva 19 gadus vecais amerikānis Dilans Larkins. Perioda 20. sekundē Larkins ieslidoja pretinieku zonā un ar pēkšņu, neatvairāmu metienu tieši zem vārtu pārliktņa piespieda Bebkoku veikt vārtsargu maiņu.

Sausā gan nepalika arī "Maple Leafs" otrais vārtsargs Džeimss Rīmers, jo pavisam drīz Abdelkaders nokārtoja sev "hat-trick". Turpinājumā Detroitas uzbrukums gan tika piebremzēts, taču savu rēķinu Toronto atklāt nespēja, un "Red Wings" vārtsargam Džimijam Hovardam sausā spēle, kamēr viņa komandai pārliecinoša uzvara 4:0.

Kolumbusā pēc savas otrās uzvaras divās spēlēs bija ieradusies "Rangers", kura savu mērķi arī piepildīja, taču visai dramatiskā kārtā. Vēl līdz 56. minūtei rezultāts bija mierīgais 1:1, taču "Blue Jackets" uzbrucējs Brendons Sāds vairākumā izmantoja viesu uzbrucēju pārāk augsto presingu, pieslidoja tuvāk vārtiem un izvirzīja vadībā savu komandu.

Četras minūtes pirms beigām iegūts pārsvars 2:1 neliecināja neko sliktu Kolumbusas komandai, bet tad sekoja Ņujorkas uguņošana - Oskars Lindberjs panāca neizšķirtu, kuriozus vārtus ar metienu no ļoti šaura leņķa guva Kevins Heizs, bet Matss Zukarelo ar saviem otrajiem vārtiem šajā spēlē izdarīja pēdējo triecienu "Blue Jackets" cerībās uz uzvaru. "Rangers" savus trīs pēdējos vārtus guva 77 sekunžu intervālā un svinēja panākumu 4:2.

Savukārt pirmo panākumu guvusi pašreizējā čempione "Blackhawks", kura viesojās pie "Islanders". Pēc ņujorkiešu rupjas kļūdas Artjoms Aņisimovs mazākumā atklāja rezultātu, taču pamatlaiku tomēr nācās noslēgt ar neizšķirtu 2:2. Papildlaikā Čikāgas komanda ieguva vairākumu un nekautrējās to izmantot, kad precīzs metiens padevās Patrikam Keinam. Viņam tie bija otrie vārti šajā spēlē, un abos rezultatīvi piespēlēja Dankans Kīts.

Jāpiebilst, ka šovakar 20:00 pēc Latvijas laika savu otro spēli šosezon aizvadīs Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres", kura uzņems Tampabejas "Lightning".

Aņisimovs mazākumā soda "Islanders" par paviršību

Larkins savus pirmos vārtus NHL gūst perioda 20. sekundē

NHL spēļu rezultāti, 10. oktobris

KomandasRez.
Ņūdžersijas "Devils"- Vinipegas "Jets"1:3
Kolumbusas "Blue Jackets" - Ņujorkas "Rangers"2:4
Detroitas "Red Wings" - Toronto "Maple Leafs"4:0
Ņujorkas "Islanders" - Čikāgas "Blackhawks"2:3 P
Losandželosas "Kings" - Arizonas "Coyotes"1:4

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2015-10-10 09:35, pirms 9 gadiem
Sezonas sākumā patīkami pārsteidz Vinipega! Džeti izcīnīja divas uzvaras divās izbraukuma spēlēs Ņūdžersijā un Losandželosā.
, 2015-10-10 09:41, pirms 9 gadiem
Varbūt kāds zin, kur noskatīties pilnus nhl spēlu ierakstus?
, 2015-10-10 09:45, pirms 9 gadiem
kingwest rakstīja: Varbūt kāds zin, kur noskatīties pilnus nhl spēlu ierakstus?
meklē "bezmaxas" kopijas torentu "lielveikalos" vai arī maksā NH Līgai.
, 2015-10-10 10:24, pirms 9 gadiem
Reindžeri caur adatas aci izskrēja. Blue Jackets ir bīstami stipri šogad.
, 2015-10-10 12:17, pirms 9 gadiem
kingwest rakstīja: Varbūt kāds zin, kur noskatīties pilnus nhl spēlu ierakstus?
pa setanta sports kanālu pa dienu rāda dažas NHL spēles.
, 2015-10-10 12:36, pirms 9 gadiem
Daudzsološs sākums spārniem. Ceru ka beidzot komandā atgriezīsies vismaz kautkas no tās 90to gadu varenības
, 2015-10-10 12:59, pirms 9 gadiem
Kāds var pateikt kas notika ar Setanta sport kanālu Lattelecom pakā?
, 2015-10-10 13:02, pirms 9 gadiem
lacis67 rakstīja: Daudzsološs sākums spārniem. Ceru ka beidzot komandā atgriezīsies vismaz kautkas no tās 90to gadu varenības
Jauns treneris, jauni spēlētāji, un stils kā vienmēr nemainīgs un jauks, playoff šogad jāturpina sērija un ja visi veseli arī vecā gvarde lielais Z, Dacijs, KronWall, tad domāju ka var ari aizķerties playoff!
, 2015-10-10 13:03, pirms 9 gadiem
blu3 rakstīja: Reindžeri caur adatas aci izskrēja. Blue Jackets ir bīstami stipri šogad.
Piekrītu ka sastāvs ir nolasīts labs, bet jau sezonas pirmajā spēlē parādija ka ir problēmas.....

Blu Jackets fantastiski iesāka spēli un NYR saprotot ka labi nebūs izdara pāris rupjības un CBJ pēkšņi gribēja pierādīt ka ir labāki arī spēka spēlē pilnīgi nomainot spēles stilu....Ar to arī viss beidzās.
, 2015-10-10 13:39, pirms 9 gadiem
OT: sodien plānoju 20.00 skatīties Bufalo spēli un tikai tikko pēc ilgāka laika izejot cauri savai lattelecom interaktīvajai konstatēju, ka Setanta sports vairs nav Lattelecomā. Tad nu jautājums tiem, kas seko NHL nopietnākā līmenī - šogad VLC vai tamlīdzīgas kvalitātes tiešraides ir pieejamas?
, 2015-10-10 13:55, pirms 9 gadiem
mxs rakstīja: OT: sodien plānoju 20.00 skatīties Bufalo spēli un tikai tikko pēc ilgāka laika izejot cauri savai lattelecom interaktīvajai konstatēju, ka Setanta sports vairs nav Lattelecomā. Tad nu jautājums tiem, kas seko NHL nopietnākā līmenī - šogad VLC vai tamlīdzīgas kvalitātes tiešraides ir pieejamas?
reddit sameklēt vēsi var ! https://www.reddit.com/r/NHLStreams/ šeit !
, 2015-10-10 14:11, pirms 9 gadiem
Vesais18 rakstīja: reddit sameklēt vēsi var ! https://www.reddit.com/r/NHLStreams/ šeit !
Paldies!
, 2015-10-10 18:50, pirms 9 gadiem
Jaunizceptajam Pasaules Čempionam Smitam nieka 40 seivi pret Losandželosu.
, 2015-10-10 20:49, pirms 9 gadiem
Leflērs rakstīja: Jaunizceptajam Pasaules Čempionam Smitam nieka 40 seivi pret Losandželosu.
sveiks, Leflēr, sen neredzētais! kādos ūdeņos Tu tagad dzīvojies un kādos hokeja forumos tusē, jo troļļu apsēstajā Sportacentrā sen neesi manīts.

starp citu šajā "sportiski sociālajā tīklā" >> SPAMS ko administrē zaipis bieži notiek daudz interesantākas domu apmaiņas par hokeju un NHL, nekā NHL galvenajā sadaļā, kur bieži tusē kremļa troļļi.
, 2015-10-10 22:08, pirms 9 gadiem
Argonauts rakstīja: Sezonas sākumā patīkami pārsteidz Vinipega! Džeti izcīnīja divas uzvaras divās izbraukuma spēlēs Ņūdžersijā un Losandželosā.
Laikam pagaišo sezonu izlaidi, ja nezini ka Vinipega spēlē ļoti labu hokeju.
, 2015-10-10 23:46, pirms 9 gadiem
All-In-One* rakstīja: Laikam pagaišo sezonu izlaidi, ja nezini ka Vinipega spēlē ļoti labu hokeju.
es nevienu NHL sezonu neesmu izlaidis jau gadus 10, kopš mājās ir internets.
taču pag. sezonā Jets nospēlēja samērā labi, tomēr PO jau izstājās 1. kārtā.
taču šogad Džeti var sasniegt vairāk, jo ir papildinājušies ar dažiem labiem spēlētājiem + jaunie Scheifele un Trouba varētu būt vēl labāki + cerams, pieredzējušie kopā ar jaunajiem veidos labu Komandu.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
21

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".