Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Girgensons un ''Sabres'' piedzīvo sāpīgu zaudējumu pret ''Senators"

Nacionālās hokeja līgas jauno sezonu ar 30. sekundē ielaistiem vārtiem sāka Bufalo "Sabres", kas savā laukumā ar 1:3 atzina Otavas ''Senators" pārākumu.
Zemgus Girgensons maču sāka Bufalo "Sabres" trešajā maiņā, bet beidzamajā trešdaļā tika paaugstināts un spēlēja kopā ar Keinu un Aikelu. Laukumā pavadītajās 16 minūtēs un 17 sekundēs (2:31 vairākumā) viņš izdarīja divus metienus, divus spēka paņēmienus un zaudēja abos iemetienos, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1, jo atradās laukumā, kad tika gūti pēdējie vārti.

, 2015-10-09 23:25, pirms 9 gadiem
Thx pa video,sesdien pirmie vaarti Z un uzvara ..!!!!
Olivers Ekmanss Larsons un Aleksis Lafrenjē. Foto. AFP. Scanpix

"Panthers" sēriju pret Prezidenta trofejas ieguvēju "Rangers" sāk ar sauso uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālā pirmo uzvaru izcīnījusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv arī latvietis Uvis Balinskis. "Panthers" izbraukumā ar 3:0 pārspēja labāko regulārā turnīra komandu Ņujorkas "Rangers".
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix

Apskatnieki Šilovam piešķir otro augstāko atzīmi par sniegumu play-off

''The Athletic'' apskatnieki Hārmens Dejals un Tomass Drenss publicējuši Vankūveras ''Canucks'' aizsargu un vārtsargu līnijas izvērtējumu. Latviešu vārtu vīram Artūram Šilovam piešķirta otra augstvērtīgākā atzīme no iespējamajām.
Riks Tokets. Foto: AP/Scanpix

''Canucks'' galvenais treneris: ''Faniem ir, par ko lepoties''

Pēc zaudējuma Stenlija kausa otrās kārtas izšķirošajā mačā pret Edmontonas ''Oilers'' vilšanos neslēpa Vankūveras ''Canucks'' pārstāvji. Lai arī vīlies, komandas galvenais treneris Riks Tokets uzsvēra, ka kluba faniem ir iemesls lepoties.