Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Gudļevskis, visticamāk, uz fārmklubu, Vasiļevskis būs atpakaļ šomēnes

Gudļevskis, visticamāk, uz fārmklubu, Vasiļevskis būs atpakaļ šomēnes
Kristers Gudļevskis
Foto: AFP/Scanpix

NHL kluba Tampabejas "Lightning" krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis spēlēt varētu būt gatavs oktobra beigās, bet Kristers Gudļevskis sezonu, visticamāk, sāks Amerikas Hokeja līgas (AHL) fārmklubā Sirakūzas "Crunch".

Tas nozīmē, ka, lai kuru arī "Lightning" pašlaik izvēlētos par komandas otro vārtsargu, viņa pakalpojumi, visticamāk, nebūs ilgi vajadzīgi. 21 gadu vecais Andrejs Vasiļevskis pēc septembra sākumā viņam veiktās asinsvadu operācijas treniņus varētu atsākt tuvākajās pāris nedēļās, bet mačos piedalīties viņš būs gatavs mēneša beigās.

"Jūtos lieliski. Teju esmu gatavs doties laukumā," norādījis Vasiļevskis, kuram pēc asins recekļa izņemšanas ārsti paredzēja divu līdz trīs mēnešu pauzi. Taču krievu vārtsargs jau tagad aizvada ledus treniņus kopā ar vārtsargu treneri Francu Žanu.

"Varu izdarīt gandrīz visu, ko vien vēlos. Ikvienu kustību," uzsvēris Vasiļevskis. Vienīgais, kas viņu attur no pievienošanās komandas kopīgajiem treniņiem ir asins atšķaidītāju lietošana. Tādējādi viņš riskētu, ja ripa trāpītu kreisā pleca rajonā. 21. oktobrī Vasiļevskim ir paredzēta vizīte pie ārsta, kurš viņam veica operāciju, un tieši šajā datumā viņam varētu ļaut atgriezties laukumā. Tomēr Vasiļevskis uzskata, ka pirms atgriešanās "Lightning" rindās viņam vajadzētu aizvadīt pāris mačus AHL fārmklubā Sirakūzas "Crunch".

Kamēr Vasiļevskis nav atgriezies, par vietu aiz Bena Bišopa muguras cīnās Kristers Gudļevskis un Kevins Pulēns. Ņemot vērā, ka Pulēns nav izlikts neaizsargāto spēlētāju sarakstā, tieši viņš varētu būt "Lightning" sastāvā sezonas pirmajām mačam, bet Gudļevskis, visticamāk, tiks nosūtīts uz fārmklubu Sirakūzā. Tāpat "Lightning" varētu pretendēt uz savu bijušo spēlētāju Dastinu Tokarski, kuru pirmdien neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievietoja Monreālas "Canadiens".

"Lightning" hokejisti jaunās sezonas pirmo maču aizvadīs naktī uz piektdienu, kad savā laukumā uzņems Filadelfijas "Flyers" komandu.

Izmantotie resursi:
tampabay.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-06 09:38, pirms 9 gadiem
lai gan tas ir nepatīkami, ka waiverošanas dēļ Kristers tagad tiktu sūtīts lejā, jāsaskatā arī pozitīvais:
1) kad Vasiļevskis atgriezīsies Pulēns tik un tā tiks sūtīts lejā vai patriekts;
2) Gudis jau būs iespēlējies AHL;
3) nākamās nepieciešāmības gadījumā priekšroka jau būs Gudim, jo viņam nevajadzēs iziet waiverus.

Pulēns ir daudz lielāks situācijas ķīlnieks. Gan jau pie kādas back-to-back spēles viņam tiks dota iespēja un ja spēle nebūs pārliecinoša, tad tās var būt arī viņa beigas Tampā, jo tomēr viņš ir gan vecāks par Vasiļevski un Gudļevski, gan arī neizmantotu NHL iespēju viņam bijis daudz vairāk.
Paliekam pozitīvi.
, 2015-10-06 09:45, pirms 9 gadiem
es tikai nerubiju, vasilevskis bus atpakal, b*a a vinam nav japierada sava lietderiba komandai, uzreiz sastava un speles, vienalga dabun viņš traumu vai ne viņš tik un ta speles
, 2015-10-06 10:06, pirms 9 gadiem
Droši, ka man nav taisnība, bet, palasot Tampas forumus pēdējā laikā, rodas iespaids, ka tad, ja tīms grūdīs ar Vasiļevski vārtos, tad tā būs tizlā aizsardzība, kas nedara savu darbu un/vai uzbrucēji, kas arī nedara savu darbu. Ja grūdīs ar Gudļevski vārtos, tad tikai tāpēc, ka viņš vāji puku treko u.t.t., u.tjpr.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-06 10:25, pirms 9 gadiem
finn&jake rakstīja: Un pareizi. Labak but pirmajam numuram farmkluba, neka deldeet solinju galvenajaa komandaa.

video apskats: www.youtube.com/watch?v=lgHSk2w2yqg
KOA! nav HD? Kā Tev nav jauns likt, ko tādu?!
, 2015-10-06 10:30, pirms 9 gadiem
pleegurs_88 rakstīja: es tikai nerubiju, vasilevskis bus atpakal, b*a a vinam nav japierada sava lietderiba komandai, uzreiz sastava un speles, vienalga dabun viņš traumu vai ne viņš tik un ta speles
Viņš jau sen visu ir pierādījis, precīzāk, komanda jau viņu draftējot zināja ko viņi no šī jaunieša grib, bet pats Vasiļevskis nav licis šaubīties par savām spējām, jo visos turnīros, kuros spēlē, dara to ļoti augstā līmenī, turklāt dara ļoti stabili.

Reti kuru vārtsargu NHL draftā izvēlas pirmajā kārtā, Vasiļevski izvēlējās.

Latvijā daudziem jau tāpat ir heits pret Krievijas hokejistiem + te vēl Gudļevski šams ir pabīdījis malā, taču vienreiz ir jāsaprot, ka, jā, Vasiļevskis ir TIK LABS vārtsargs, ka viņam daudz kas no tā, kas Gudļevskim ir obligāts, nemaz nav jādara. Tajā skaitā, nav katru reizi no jauna jāpierāda ko viņš var. Visi tāpat zina, ka var.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-06 10:42, pirms 9 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: ja tev neinteresē apskati, tad paklusē
cienītais, ja Tu vēl neesi pamanījis, šis raksts ir par Gudļevski nevis par TRTD.
, 2015-10-06 11:01, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Latvijā daudziem jau tāpat ir heits pret Krievijas hokejistiem + te vēl Gudļevski šams ir pabīdījis malā, taču vienreiz ir jāsaprot, ka, jā, Vasiļevskis ir TIK LABS vārtsargs, ka viņam daudz kas no tā, kas Gudļevskim ir obligāts, nemaz nav jādara. Tajā skaitā, nav katru reizi no jauna jāpierāda ko viņš var. Visi tāpat zina, ka var.
Tev Vasiļevski un Tampu jāheito visiem līdzi...un Gudļevskim jāpiemeklē cita komanda, kur viņš stabili būs vismaz NHL bekaps, jo viņš ir NHL vārtsargs, ko pierādījis OS stāvot Latvijas izlases vārtos pret Kanādu
, 2015-10-06 11:11, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: Tev Vasiļevski un Tampu jāheito visiem līdzi...un Gudļevskim jāpiemeklē cita komanda, kur viņš stabili būs vismaz NHL bekaps, jo viņš ir NHL vārtsargs, ko pierādījis OS stāvot Latvijas izlases vārtos pret Kanādu
Atvainojos, sajuka. Apsolos laboties.
, 2015-10-06 11:29, pirms 9 gadiem
Jāmaina klubs un basta!
, 2015-10-06 11:30, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Atvainojos, sajuka. Apsolos laboties.
p.s.
Juri zinu, ka interesējies un raksti par dopingiem, narkotikām sportistu vidū u.t.t.
esi lasījis šo rakstu tsn.ca par NHL un "kokaīnu", ja ir vēlme vari patulkot un ielikt, lai citi palasa...varbūt pats ko vēl esi lasījis:
NHL acknowledges more players using cocaine -...
, 2015-10-06 11:38, pirms 9 gadiem
zaipis rakstīja: p.s.
Juri zinu, ka interesējies un raksti par dopingiem, narkotikām sportistu vidū u.t.t.
esi lasījis šo rakstu tsn.ca par NHL un "kokaīnu", ja ir vēlme vari patulkot un ielikt, lai citi palasa...varbūt pats ko vēl esi lasījis:
http://www.tsn.ca/nhl-acknowledges-more-players-using-cocaine-1.372075
Nekas jauns jau nav atklāts. Protams, ka par to uz kura katra stūra nerunā, bet dažādu narkotiku lietošana NHL bija, ir un būs. Jautājums ir tikai par to kas kurā laikā ir populārs. Tagad, redz, mode uz kokaīnu.
, 2015-10-06 12:11, pirms 9 gadiem
miesnieka nedarbi hauzenē rakstīja: Jāmaina klubs un basta!
jā, ja vēlas spēlēt NHL noteikti jāmaina, sliktāk nebūs
, 2015-10-06 12:28, pirms 9 gadiem
Lai spēlē AHL, stipra līga, pēc tam var Šveicē, Somijā uzspēlēt. NHL kadrs nebūs, tas jau sen bija zināms.
, 2015-10-06 13:03, pirms 9 gadiem
Jirgens Adrians Rozenbergs J.A.R. rakstīja: Lai spēlē AHL, stipra līga, pēc tam var Šveicē, Somijā uzspēlēt. NHL kadrs nebūs, tas jau sen bija zināms.
Piekrītu, neko tādu izcilu, izņemot spēli ar Kanādu olimpiādē nav ,parādījis. Sporta centrā viņam pārāk liela vērība, mums ir arī citi viņa līmeņa un varbūt pat labāki hokejisti.
, 2015-10-06 13:05, pirms 9 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Piekrītu, neko tādu izcilu, izņemot spēli ar Kanādu olimpiādē nav ,parādījis. Sporta centrā viņam pārāk liela vērība, mums ir arī citi viņa līmeņa un varbūt pat labāki hokejisti.
ja? Un kurš no mūsu jaunajiem vārtsargiem tāds būtu?
, 2015-10-06 13:13, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Nekas jauns jau nav atklāts. Protams, ka par to uz kura katra stūra nerunā, bet dažādu narkotiku lietošana NHL bija, ir un būs. Jautājums ir tikai par to kas kurā laikā ir populārs. Tagad, redz, mode uz kokaīnu.
Vai tā ir taisnība, ka kokaīnu pēc 48h vairs nevar uzķert organismā ?
, 2015-10-06 13:13, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: ja? Un kurš no mūsu jaunajiem vārtsargiem tāds būtu?
Abi Šveicieši.
, 2015-10-06 14:28, pirms 9 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Vai tā ir taisnība, ka kokaīnu pēc 48h vairs nevar uzķert organismā ?
Nē, tā nav taisnība.
, 2015-10-06 15:05, pirms 9 gadiem
pleegurs_88 rakstīja: es tikai nerubiju, vasilevskis bus atpakal, b*a a vinam nav japierada sava lietderiba komandai, uzreiz sastava un speles, vienalga dabun viņš traumu vai ne viņš tik un ta speles
pirmais pasties uz piku ar kuru viņš paņemts un otrais viņš ir krievs kurš neprasa liekus komentārus
, 2015-10-06 18:17, pirms 9 gadiem
Gudļevskis jau tā arī līdz šim neko vairāk, par labo sniegumu pret Kanādu - nav parādījis! Ja nebūtu tā viena spēle, visi viņu joprojām censtos nolīdzināt līdz ar zemi!
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
19

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.