Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Bruins" jaunieguvums Konolijs otrajā dienā savaino roku un nespēlēs sešas nedēļas

"Bruins" jaunieguvums Konolijs otrajā dienā savaino roku un nespēlēs sešas nedēļas
Brets Konolijs (nr.14)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Bostonas "Bruins" aptuveni sešas nedēļas nāksies iztikt bez uzbrucēja Breta Konolija, apstiprināja komanda. Konolijs savai jaunajai komandai pievienojās tikai šonedēļ un vienā no pirmajiem treniņiem iedzīvojās savainojumā.

"Bruins" ziņo, ka 4. marta treniņā Konolijs iedzīvojies savainojumā – 22 gadus vecajam uzbrucējam pēc tam, kad pa roku trāpījusi ripa, ir lauzts labās rokas rādītājpirksts. Traumas dēļ Konolijs nevarēs spēlēt sešas nedēļas.

Bijušais Tampabejas "Lightning" uzbrucējs "Bruins" pievienojās tikai šīs nedēļas sākumā – maiņas darījumu pēdējā dienā "Bruins" ģenerālmenedžeris Pīters Čiarelli par 2010. gada drafta sesto numuru atdeva 2015. un 2016. gada drafta otrās kārtas izvēles. Konolijs vēl nebija paguvis debitēt savas jaunās komandas rindās un tuvāko sešu nedēļu laikā to arī nevarēs izdarīt.

50 spēlēs šosezon Konolijs izcēlās ar 12 vārtiem un trim piespēlēm. Iepriekšējās divās sezonās kanādiešu uzbrucējs pārsvarā spēlēja Amerikas Hokeja līgā Sirakjūzas "Crunch" sastāvā, bet pirms tam debijas gadā "Lightning" rindās izcēlās ar 15 (4+11) punktiem 68 spēlēs.

"Bruins" 62 spēlēs ir 71 punkts un astotā vieta Austrumu konferencē. Septītā vieta un Vašingtonas "Capitals" ir deviņu punktu attālumā (Bostonai gan ir trīs spēles rezervē), tikmēr no "Bruins" septiņu punktu attālumā ir četras komandas – Floridas "Panthers", Filadelfijas "Flyers", Otavas "Senators" un Ņūdžersijas "Devils".

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2015-03-04 23:48, pirms 9 gadiem
Nu velns pa rāvis ko lai citu saku
, 2015-03-04 23:50, pirms 9 gadiem
Ehh, kā gribētos, lai Bruins paliek ārpus play-offiem - būs jautrākā dzīve NHL, ja tā notiksies!
, 2015-03-05 03:07, pirms 9 gadiem
50 speles 12+3 22 gados ir ka ir.Keninam 13 speles 3+7.
, 2015-03-05 09:09, pirms 9 gadiem
vahtanidis rakstīja: 50 speles 12+3 22 gados ir ka ir.Keninam 13 speles 3+7.
Entuziasms, protams, apsveicams, bet vai tagad visus būs jāsalīdzina ar Ķēniņu?
Vai arī tas tikai līdz tam brīdim, kamēr statistika būs laba?
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
21

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.
Mirklis pēc Floridas "Panthers" ceturtā vārtu guvuma. Foto: Chris O'Meara/AP/Scanpix
3

"Panthers" un "Hurricanes" izbraukumos krietni pietuvojas konferences pusfinālam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pirmās kārtas sērijās 3-0 panākušas Floridas "Panthers" un Karolīnas "Hurricanes" vienības, kuras izbraukumā pieveica attiecīgi Tampabejas "Lightning" un Ņujorkas "Islanders".