Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

"Blues" un "Flames" nodrošina vietu izslēgšana spēļu turnīrā

"Blues" un "Flames" nodrošina vietu izslēgšana spēļu turnīrā
Kalgarī ''Flames''
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā šonakt izspēlētas deviņas spēles, un vajadzīgos punktus, lai garantētu vietu ''play-off'', ieguvusi gan Kalgarī ''Flames'', gan Sentluisas ''Blues''.

"Blues" ar 1:2 pēcspēles metienos viesos zaudēja Kolorādo ''Avalanche'', bet ar vienu izcīnīto punktu pietika, lai jau tagad būtu skaidrs, ka Sentluisa zemāk par astoto vietu nenokritīs. Septītajā pozīcijā esošā ''Blues'' devīto vietu apsteidz par desmit punktiem, bet vēl reāli var pakāpties dažas pozīcijas uz augšu. Kolorādo tikmēr ir izteikta pastarīte Rietumu konferencē.

Kalgarī ''Flames'' savā laukumā aizvadīja praktiski nevainojamu spēli pret Sanhosē ''Sharks'' un uzvarēja ar 5:2, tādā veidā arī garantējot vietu ''play-off'' un iesaistoties cīņā par augstākajām vietām Rietumos. Kalgarī tagad par punktu apsteidza Sentluisu, bet punktu atpaliek no Sanhosē. Rietumus būs ļoti saspringta cīņa par trijnieku, jo ''Ducks'' ir tikai par trim punktiem vairāk nekā ''Sharks''.

Sešu uzvaru sērija pārtrūkusi Austrumu spēcīgākajai komandai Vašingtonas ''Capitals'', kas ara 110 punktiem ir kopējā līdere un pirmā nodrošināja vietu ''play-off''. Vašingtona vāji spēlēja aizsardzībā, salaida sešas ripas un ar 3:6 piekāpās Arizonas ''Coyotes'', kas tādā veidā pārtrauca četru zaudējumu sēriju, bet par astotnieku jau ilgāku laiku vairs necīnās.

Citās spēlēs Čikāgas ''Blackhawks'' ar 3:1 apspēlēja Kolumbusas ''Blue Jackets'', Pitsburgas ''Penguins'' pēcspēles metienos pieveica (4:3) Ņujorkas ''Rangers'', Ņujorkas ''Islanders'' ar 2:1 uzvarēja Ņūdžersijas ''Devils'', bet Losandželosas ''Kings'' neielaida vārtus (2:0) pret Vankūveras ''Canucks''.

NHL, 1. aprīlis

SpēleRezultāts
Rangers - Penguins3:4 PM
Islanders - Devils2:1
Blackhawks - Blue Jackets3:1
Flames - Sharks5:2
Avalanche - Blues2:1 PM
Coyotes - Capitals6:3
Canucks - Kings0:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2017-04-01 10:48, pirms 7 gadiem
Rietumu konferencē viss skaidrs.Vienīgā intriga vietu un pāru izkārtojums.Austrumos gan vēl intriga izskatīsies ,ka saglabāsies līdz pēdējai regulārā čempionāta spēlei,jo Bostona un Toronto nedrīkstēs atslābt ne uz brīdi.Tur četras komandas izmisīgi dzenās pakaļ astotniekam.Man no šīm četrām visbīstamākā izskatās Tampa.Filadelfija vēl tikai teorētiski var pacīnīties,tikai nedaudz labāk saliniekiem.Karolīnai iespējas līdzvērtīgas Tampai,bet kaut kā neticu viņiem.
Teodors Bļugers sērijas trešajā spēlē. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Bļugers bloķē trīs metienus, Desmits sekmē "Canucks" uzvaru sērijas trešajā spēlē

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas trešo spēli aizvadījusi Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks". Tā viesos ar 2:1 pārspēja Nešvilas "Predators", izvirzoties vadībā sērijā ar 2-1.
Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Teodors Bļugers un Keisijs Desmits. Foto: USA Sports Today/Scanpix
23

"Canucks" arī nākamajā spēlē uzticēsies Desmitam, nevis Šilovam

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" naktī no piektdienas no sestdienu aizvadīs Stenlija kausa pirmās kārtas dueli izbraukumā pret Nešvilas "Predators". Vārtu drošība tiks uzticēta Keisijam Desmitam, bet Artūrs Šilovs būs rezervē. Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.