Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Alens Jankovskis

Bērziņam vārti "Val Pusteria" zaudējumā

Bērziņam vārti "Val Pusteria" zaudējumā
Armands Bērziņš
Foto: www.shaiba.kz

Vārtus šodien Itālijas "Serie A" čempionātā guva Latvijas izlases uzbrucējs Armands Bērziņš, savukārt Norvēģijas "Get Ligaen" rezultatīvu piespēli atdeva Latvijas U-20 izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Itālijas "Serie A" čempionātā zaudējumu piedzīvoja Armands Bērziņš un viņa pārstāvētā "Val Pusteria", kas izbraukumā ar rezultātu 2:3 atzina "Asiago" pārākumu. Bērziņam šodien vārtu guvums, kad pirmajā periodā atklāja rezultātu, kā arī viens metiens pa pretinieku sargātajiem vārtiem.

Norvēģijas "Get Ligaen" spēli šodien aizvadīja Rūdolfs Balcers un viņa pārstāvētā Stavangeras "Oilers", kas izbraukumā ar rezultātu 7:4 pieveica "Frisk Asker" vienību. Balcers, kā jau ierasts, spēlēja otrajā virknējumā, rezultatīvi asistējot komandas otrajos gūtajos vārtos, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2. Savukārt Maksima Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog" ar 16:2 sakāva "Kongsvinger" vienību. Ponomarenko šajā mačā nepiedalījās.

Krievijas Augstākajā hokeja līgā (VHL) spēli aizvadīja Edgara Siksnas pārstāvētā Balašihas "Dynamo", kas ar rezultātu 1:3 piekāpās "Zaurale" vienībai. Siksna maču aizvadīja pirmajā aizsargu pārī, uz laukuma pavadot 15:32 minūtes, to laikā izdarot divus metienus pa pretinieku sargātajiem vārtiem.

Dānijas "Metal Ligaen" sagrāvi piedzīvoja Ervīna Muštukova pārstāvētā "Aalborg", kas ar rezultātu 1:5 kapitulēja Frederikshavnas "White Hawks" vienībai. Muštukovs atvairīja 33 no 38 pretinieku metieniem.

Kazahstānā divas savstarpējās spēles aizvadīja latviešu pārstāvētās komandas. Egīls Kalns un "Gornyak" ar rezultātu 5:2 uzvarēja Edgara Cgojeva, Māra Jučera un Raimonda Vilkoita pārstāvēto "Beibarys" vienību. No latviešiem vienīgais maču aizvadīja Kalns, kurš statistikas ailēs neatzīmējās, bet Jučers, Cgojevs un Vilkoits mačam nebija pieteikti. Citā mačā Renāra Demitera un Rolanda Gritāna pārstāvēta "Astana" ar 4:3 pēcspēles metienos pieveica Rustama Begova un Artūra Salijas pārstāvēto "Berkut" vienību. Šī mača protokols raksta publicēšanas brīdi nav pieejams.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт
Get-ligaen
Результаты соревнований с участием...
Metal Ligaen
Serie A ITAS CUP - - FISG


Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
3

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".