Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Merzļikins un Cibuļskis uzzina pretiniekus Čempionu līgas grupu turnīrā

Merzļikins un Cibuļskis uzzina pretiniekus Čempionu līgas grupu turnīrā
Elvis Merzļikins
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas hokeja izlases vārtsarga Elvja Merzļikina un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētās klubu komandas Šveicē un Čehijā uzzinājušas pretinieces nākamās sezonas Čempionu līgas grupu turnīrā.

Merzļikina pārstāvētā Šveices vicečempione "Lugano" spēlēs H grupā pret slovāku "Banska Bystrica", čehu "Plzen" un somu JYP, kas triumfēja Čempionu līgā aizvadītajā sezonā.

Savukārt Cibuļska pārstāvētā "Mountfield", kas Čehijā bija otrā regulārajā sezonā un Čempionu līgā spēlēs otro gadu, cīnīsies F grupā pret franču "Rouen Dragons", vāciešu "Ice Tigers" un somu "Karpat Oulu".

Kopumā Čempionu līgā piedalīsies 32 komandas no 14 dažādām valstīm. Vislielākā pārstāvniecība būs Zviedrijai un Somijai - katrai pa piecām komandām. Četras komandas būs no Šveices un Čehijas, trīs no Vācijas, bet pa divām - no Austrijas un Baltkrievijas. Pa vienai komandai pārstāvēs Itāliju, Slovākiju, Norvēģiju, Lielbritāniju, Dāniju, Franciju un Poliju.

Grupu turnīrā būs astoņas grupas pa četrām komandām katrā, bet pēc divu apļu turnīra labākās divas komandas no katras grupas kvalificēsies izslēgšanas turnīram.

Izmantotie resursi:
Champions Hockey League


, 2018-05-16 20:39, pirms 6 gadiem
Kādreiz no Latvijas ar būs vai mums zems līmenis un nejedzam spēlēt kaučuka spēli?
, 2018-05-16 23:27, pirms 6 gadiem
Nedaudz vēl jāpaceļ tas līmenis, jāuzvar Kontinentālajā kausā, tad arī tur varēsim uzspēlēt.
, 2018-05-17 01:47, pirms 6 gadiem
14 valstīs ir
Eiropas Top6 pārstāvei nav
Izlases un klubi dažādas lietas,bet tomēr
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-17 08:28, pirms 6 gadiem
Gaidu kad Rīgas Dinamo būs likvidēts, varbūt tad Rīgas Lauvas(kads cits nosaukumus) būs čempionu līgā, kārtīga Latvijas komanda, būs arī atbalstītāji.
, 2018-05-17 08:47, pirms 6 gadiem
worse rakstīja: Gaidu kad Rīgas Dinamo būs likvidēts, varbūt tad Rīgas Lauvas(kads cits nosaukumus) būs čempionu līgā, kārtīga Latvijas komanda, būs arī atbalstītāji.
Idiots
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
1

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".