Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Vārtsarga Jāņa Auziņa "Irtysh" izcīna otro graujošo uzvaru pār "Astana"

Vārtsarga Jāņa Auziņa "Irtysh" izcīna otro graujošo uzvaru pār "Astana"
Jānis Auziņš vēl HK ''Rīga'' komandas kreklā
Foto: mhl.khl.ru

Šodien spēles Krievijas un Kazahstānas līgās aizvadīja latviešu hokejistu Artūra Ozoliņa, Eduarda Hugo Jansona un Jāņa Auziņa pārstāvētie klubi.

Krievijas Augstākajā līgā uzbrucēja Artūra Ozoliņa pārstāvētā Krasnojarskas "Sokol" mājas spēlē ar rezultātu 3:4 pagarinājumā piekāpās turnīra jaunpienācējai Učalu "Gornyak". Trīs vārtus krasnojarskiešu labā guva pagājušajā sezonā Habarovskas "Amur" 28 spēles aizvadījušais Jurijs Nazarovs.

Savukārt aizsarga Eduarda Hugo Jansona Almetjevskas "Neftyanik" mājās ar 4:1 uzvarēja Penzas "Dizel". 3+1 mājiniekam Andrejam Demidovam.

Kazahstānas hokeja līgā otro graujošo uzvaru divās spēlēs izcīnīja Pavlodaras "Irtysh", kas šodien pār HK "Astana" bija pārāka ar rezultātu 7:1 (vakar bija 8:1). "Irtysh" vārtsargs Jānis Auziņš laukumā bija līdz 47. minūtei, kad pie rezultāta 5:1 tika nomainīts.

Izmantotie resursi:
vesti.kz


, 2017-09-11 21:24, pirms 7 gadiem
Jāņa Auziņa un Eduarda Hugo Jansona gadījumos ir izaugsme, bet Artūrs Ozoliņš gan aizsēdējies VHL. Derētu kādu sezonu uzspēlēt pie Dinamo. Vāja komanda tāpēc sastāvā 3. Maiņā domāju noteikti varētu būt lietas koks
, 2017-09-11 21:24, pirms 7 gadiem
Kāpēc nav pieminēts, ka E.H.Jansons šodien debitēja VHL?
, 2017-09-11 21:38, pirms 7 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Jāņa Auziņa un Eduarda Hugo Jansona gadījumos ir izaugsme, bet Artūrs Ozoliņš gan aizsēdējies VHL. Derētu kādu sezonu uzspēlēt pie Dinamo. Vāja komanda tāpēc sastāvā 3. Maiņā domāju noteikti varētu būt lietas koks
Kazahstānas līgu par baigo izaugsmi jau saukt nevar... otrkārt, lai Auziņš tur nospēlē kaut pussezonu un tad runāsim. Cik nav bijuši gadījumi, ka mūsējie no turienes komandām izlido kā korķi pusssezonā vai pat ātrāk.

A.Ozoliņam viņa 29 gados VHL, šķiet, ir iespēju griesti. (nu jā, TRTD tirliņu kantoris jau visādus brīnumus ņem - tas ir cits stāsts).
, 2017-09-11 21:42, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: Kazahstānas līgu par baigo izaugsmi jau saukt nevar... otrkārt, lai Auziņš tur nospēlē kaut pussezonu un tad runāsim. Cik nav bijuši gadījumi, ka mūsējie no turienes komandām izlido kā korķi pusssezonā vai pat ātrāk.

A.Ozoliņam viņa 29 gados VHL, šķiet, ir iespēju griesti. (nu jā, TRTD tirliņu kantoris jau visādus brīnumus ņem - tas ir cits stāsts).
Ja nemaldos, tad viņš jau ir mēģinājis (un ne vienu reizi) tikt DR sastāvā, cīnoties treniņnometnē, bet nav sanācis...
, 2017-09-11 21:52, pirms 7 gadiem
rakstā ir kļūda: Auziņš esot nomainīts 47. minūtē, skat. vesti.kz .
, 2017-09-11 21:53, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc nav pieminēts, ka E.H.Jansons šodien debitēja VHL?
prieks, re no Zemgales LČ ar var tikt uz VHL... Protams, viņš bija viens no U20 izlases līderiem u.t.t., puisis ar perspektīvu, bet ņem arī tur ar LČ pierakstu
, 2017-09-11 23:43, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: A.Ozoliņam viņa 29 gados VHL, šķiet, ir iespēju griesti. (nu jā, TRTD tirliņu kantoris jau visādus brīnumus ņem - tas ir cits stāsts).
Kuri būtu tie brīnumi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-09-12 07:22, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: Blin, ņem arī uz NHL ar LAČ pierakstu, bet ne jau pieraksta pēc. Jansons tak ir bijis draftēts CHL un pats negribēja uz turieni braukt. ne jau viņu paņema tāpēc ka Zemgale spēle(visu cieņu), bet tāpēc, ka perspektīvs kadrs.
pasaku stāstnieks...tak beidz pļūtīt vienreiz glupības.
Jansons bija CHL treniņnometnē , guva traumu un pēc tam nevarēja tikt sastāvā un tika atskaitīts...
Šeit viņs stāsts pirms došanās uz CHL:
Jansons dosies uz Kanādu, lai cīnītos par savu...

tālāk paši meklējat, kas un kā noticis...
nevis pats negribēja braukt volčara savā elementā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-09-12 20:41, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: Kā var gūt traumu un visu sezonu spēlēt LAČā, Zaipi?
volx, varbūt atlaid rokasbremzi!
Tev nepielec, ka guva traumu, atveseļojās, bet sastavā vairs nevarēja tikt! Tāpēc arī atgriezās Latvijā un spēlēja Prizmā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Rūdolfs Balcers. Foto: ZSC Lions
7

Balcera savainojums ir īstermiņa, atklāj Cīrihes "Lions"

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdienas vakarā savainojuma dēļ nepabeidza Šveices čempionāta finālsērijas piekto spēli, kurā viņa pārstāvētā Cīrihes "Lions" komanda nonāca soļa attālumā no titula. Balcera savainojums ir īstermiņa, portālu Sportacentrs.com informēja Cīrihes vienība.
Cīrihes "Lions" hokejisti pēc vārtu guvuma. Foto: Pius Koller/Imago Images/Scanpix
11

Balceram savainojums, Cīrihe turpina uzvarēt mājās un izvirzās soli no titula

Šveices Nacionālās līgas fināla pirmajās piecās kaujās uzvarējušas mājinieces, Cīrihes "Lions" komandai ar 3:0 pārspējot Lozannas vienību un sērijā panākot 3-2.
Mirklis pēc "Skellefteå" vārtu guvuma. Foto: Niclas Jönsson/Bildbyrån

Ābols rezultatīvs otrajā finālspēlē pēc kārtas, "Rögle" divreiz atspēlējas, taču zaudē

Zviedrijas Hokeja līgas (SHL) finālsērijā atkal priekšgalā (2-1) izvirzījusies Mārtiņa Dzierkala komanda "Skellefteå", izbraukumā ar 3:2 pieveicot Rodrigo Ābola vienību Engelholmas "Rögle".