Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: U20 izlases ģenerālmenedžeris Kalvītis: “Sniegums bija labs, nedaudz pietrūka”

Piedāvājam Latvijas U20 hokeja izlases menedžera Rūdolfa Kalvīša komentāru pēc Latvijas izlases starta pasaules čempionātā.

, 2023-01-05 08:19, pirms gada
Laikam kaut ko citu skatījies! Neko labu gan neredzēju.
, 2023-01-05 14:57, pirms gada
Jā tevis pietrūka laukumā 🤣
, 2023-01-05 17:35, pirms gada
Skatos, lēnām audzē pakakli, iet tētuka pēdās.
Rodrigo Ābols. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
100

Latvijai pret NHL zvaigznēm pildīto ASV izlasi nepieciešami trīs punkti

Šovakar noslēdzošo spēli Ostravas apakšgrupā aizvadīs Latvijas izlase, kas pulksten 17:20 spēkosies pret Amerikas Savienotajām Valstīm. Lai turpinātu cīņu par ceturtdaļfinālu, nepieciešami trīs punkti. Tiešraide LTV7 kanālā.
Kristers Gudļevskis. Foto: Matt Zambonin/IIHF
5

Piepildās "plāns B": vārtus sargās Gudļevskis, bet Egle nespēlēs

Starptautiskā hokeja federācija (IIHF) publicējusi Latvijas un ASV izlašu sastāvus gaidāmajai savstarpējai cīņai. Latviešu cietoksni sargās iepriekšējā kaujā septiņus kilogramus nodedzinājušais Kristers Gudļevskis, bet uzbrukumā būs jāiztiek bez Haralda Egles.
Foto: Guntis Lazdāns/LHF
16

Pamatvārtsargu neatklāj arī šoreiz, spēles sastāvam ir plāns A un plāns B

Pēc Latvijas izlases rīta treniņa treneris Raimonds Vilkoits norādīja, ka arī šoreiz pamatvārtsargs vakara spēlei priekšlaicīgi publiski netiks atklāts, pieturoties pie nostājas, kas ievērota jau līdzšinējā čempionāta gaitā. Viņš ieskicēja spēles plānu pret ASV izlasi un pastāstīja par Latvijas izlases uzdevumiem šajā svarīgajā spēlē, kurā Latvijas valstsvienībai derīga būs tikai uzvara pamatlaikā.