Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

OHL fināls: ''Zemgale'' pēc izlīdzinājuma sērijā, ''Mogo'' – 2-0 vadības

OHL fināls: ''Zemgale'' pēc izlīdzinājuma sērijā, ''Mogo'' – 2-0 vadības
Foto: Zemgale/LBTU

Šodien plkst. 13:00 Jelgavā tiks aizvadīta Optibet hokeja līgas finālsērijas otrā spēle starp ''Zemgale''/LBTU un ''Mogo''/LSPA komandām. Pirmajā ar 3:2 uzvarēja ''Mogo'', sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV6.

• Šodien ar otro spēli turpināsies Optibet hokeja līgas finālsērija starp ‘’Zemgale’’/LBTU un ‘’Mogo’’/LSPA komandām. Pirmajā spēlē ar 3:2 uzvarēja ‘’Mogo’’, sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV6.

• Pirmajā spēlē uzvaras vārti tika gūti trīs ar pusi minūtes līdz pamatlaika beigām. Rolans Vasiļjevs izcēlās ar uzvaras nesošo ripu, bet viņam piespēlēja Reinis Mārtiņš Lejnieks.

• Spēlē neviena no komandām nenopelnīja noraidījumus. Vismaz no 2012. gada šī kļuva par pirmo izslēgšanas spēli čempionāta vēsturē (237 spēles, 58 no tām ‘’play-off’’), kurā nav neviena noraidījuma.

• Finālsērija notiks līdz kādas komandas četrām uzvarām. ‘’Zemgale’’ ar ‘’Mogo’’ OHL finālā spēkojas otro gadu pēc kārtas. Pirms gada sērijā ar 4-1 uzvarēja ‘’Zemgale’’, tādējādi otro reizi pēc kārtas kļūstot par čempioni.

• Pusfinālā abas komandas ar 4-0 uzvarēja attiecīgi ‘’Prizmas’’ un ‘’Kurbads’’ hokejistus, bet regulāro turnīru klubi pabeidza pirmajās divās vietās ar 55 izcīnītajiem punktiem. Regulārajā turnīrā divas uzvaras savstarpējos mačos svinēja ‘’Zemgale’’, bet divas – ‘’Mogo’’.

OHL fināls

Duelis1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.6. sp.7. sp.Sērija
Zemgale/LBTU – Mogo/LSPA2:329.03.31.03.02.04.04.04.*06.04.*08.04.*0-1

* – ja nepieciešams.

Noderīgas saites

# Ankipāns un Ābols izceļ pretinieku aizsardzību un sola sīvu finālu
# Palīst pretiniekam zem ādas - saldais ēdiens. Bernhards grib atgriezties tronī
# Armijā iesauktais students - ''Mogo'' pirmā pāra aizsargs Bērziņš


, 2024-03-29 12:12, pirms mēneša
Visi pareizi domājošie Latvijā ir pret Zemgale LGBT uzvaru.
, 2024-03-29 12:42, pirms mēneša
Šogad Zemgalei vieglā pastaiga nespīd.
, 2024-03-29 14:37, pirms mēneša
Varti bija jāskaita

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.