Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Egils Kalns atzīts par janvāra mēneša vērtīgāko spēlētāju virslīgā

Egils Kalns atzīts par janvāra mēneša vērtīgāko spēlētāju virslīgā
Egils Kalns
Foto: Ģirts Gertsons

Par Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta mēneša vērtīgāko spēlētāju ir atzīts HK „Liepāja” spēlētājs Egils Kalns. Liepāja komandas uzbrucējs janvārī sešās spēlēs guva deviņus vārtus un atdeva divas rezultatīvu piespēli, sakrājot 11 rezultativitātes punktus. HK „Liepāja” janvārī sešās spēlēs izcīnīja četras uzvaras un ar 39 punktiem turnīra tabulā ieņem ceturto vietu.

25 gadus vecais Egils Kalns ar 27 punktiem ir savas komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs un labākais vārtu guvējs. Šosezon pretinieku vārtsargu pārspējis jau 16 reizes.

HK „Liepāja” uzbrucējs novembrī tika iekļauts arī Latvijas klubu izlases sastāvā dalībai „Baltic Challenge Cup” izcīņā, kur izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

Par septembra mēneša vērtīgāko spēlētāju Latvijas hokeja virslīgā tika atzīts HK „Kurbads” aizsargs Mārtiņš Gipters, oktobrī šāds gods ticis HK „Mogo” aizsargam Krišam Lipsbergam. Novembrī par vērtīgāko spēlētāju virslīgā tika atzīts HK „Zemgale/LLU” uzbrucējs Niklāvs Birovs. Savukārt decembrī HS „Rīga” uzbrucējs Oļegs Šišļaņņikovs.

Šosezon Latvijas virslīgas hokeja čempionātā tiek turpināta tradīcija - katra mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšana un apbalvošana. Labākajam mēneša hokejistam tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no LHF, „Optibet Sporta bāra” un „Baltman”.

Mēneša vērtīgākā spēlētāja noteikšanas komisija: Latvijas hokeja virslīgas organizatori, galvenais tiesnesis, statistiķis, kuri pēc vairākiem kritērijiem nosaka katra mēneša vērtīgāko Latvijas virslīgas hokeja čempionāta spēlētāju.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Hokeja federācija


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-02-02 14:17, pirms 7 gadiem
"Šosezon pretinieku vārtsargu pārspējis jau 16 uzbrucējs."

?

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.