Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Kapteinis Bārtulis: "Izbraukumā esam kā komanda, mājās nesanāk"

Kapteinis Bārtulis: "Izbraukumā esam kā komanda, mājās nesanāk"
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) svētdienas mačā Vladivostokas "Admiral" savā laukumā piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" vienībai (0:3). Tālo Austrumu komandas kapteinis Oskars Bārtulis. atzīst, ka paqaidām savā laukumā spēle nevedas, tur ir "cietas nūjas".

"Jāgūst vārti, ar iemesto ripu nulli nav iespējams uzvarēt. Vajag vairāk līst uz vārtiem, tas ir galvenais, kas tagad mums pietrūkst. It kā cenšamies, metam, taču uz vārtiem neejam. Jāspēlē kā komandai," norāda Oskars Bārtulis, kurš atklāj, ka ģērbtuvē bija arī nopietnāka saruna.

Izbraukumā vladivostokiešu komandas rezultāti nav slikti, taču savā laukumā jau piektais zaudējums pēc kārtas. "Tas ir vissarežģītākais jautājums. Izbraukumā spēlējam kā komanda, lienam uz vārtiem, aizsargi met, uzbrucēji pielabo. Tiklīdz atbraucam mājās, ir cita komanda un cits hokejs. Cenšamies, noskaņojamies spēlei, taču mums ir "cietas nūjas", ja tā var teikt. Vajag ne nu mazliet atslābināties, bet vienkārši spēlēt savu hokeju. Mēs protam to darīt, taču jau iezīmējas, ka mājās spēlē neiet - nekādi nevaram uzvarēt," saka komandas kapteinis.

Pēc sezonas pirmajām 14 spēlēm Vladivostokas "Admiral" ar 19 punktiem ieņem 8. vietu Austrumu konferencē. Oskars Bārtulis divpadsmit spēlēs guvis 2 (1+1) rezultativitātes punktus un šajā komandā nopelnījis labāko lietderības koeficientu (+4).

Izmantotie resursi:
hcadmiral.ru


, 2015-09-28 16:45, pirms 9 gadiem
Nu, tik ļoti ir jāuzsver tas vārds "kapteinis"?
, 2015-09-28 16:51, pirms 9 gadiem
tukshums rakstīja: Nu, tik ļoti ir jāuzsver tas vārds "kapteinis"?
Tāpēc, ka tā ir viņa pakāpe!
, 2015-09-28 16:53, pirms 9 gadiem
no zinātniskās fantastikas būtu iemainīt DR kapteini pret Admiral kapitānu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-28 18:50, pirms 9 gadiem
Es arī esmu kapteinis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.