Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: koka-ola

Augustā Rīgas "Dinamo" spēlēs turnīrā Astanā

Rīgas "Dinamo" augustā piedalīsies Kazahstānas prezidenta kausa izcīņā.Par to vēsta Minskas "Dinamo" kluba mājaslapa internetā.

Mājaslapā izplatīts paziņojums par vienības plāniem starpsezonā, kuros ietilpst spēlēšana šā kausa izcīņā, kas risināsies Astanā. Turnīrā startēs ne tikai Minskas un Rīgas "Dinamo", bet arī Astanas "Barys", Maskavas "Spartak", kā arī vēl kāda no KHL vadošajām komandām.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka gatavojoties nākamajai sezonai rīdzinieki varētu aizvadīt pārbaudes spēli arī ar Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubu Fīniksas "Coyotes".

Aizvadītajā sezonā Rīgas "Dinamo" regulāro turnīru noslēdza astotajā vietā, play off pirmajā kārtā pārsteidzoši apspēlēja Sanktpēterburgas "SKA", bet otrajā kārtā piekāpās vēlākajai Gagarina kausa finālistei - MVD.

Izmantotie resursi:
hcdinamo.by


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-28 22:54, pirms 14 gadiem
MVD
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-28 23:05, pirms 14 gadiem
sandis444 rakstīja: šitas labs: "kā arī kāda no vadošajām KHL komandām"

kura vadošā komanda? SKA kas 4ās speles zaudeja Rigas Dinamo? Kura komanda ir KHL vadošā? Pec rezultatiem tada nav neviena.. ok Ak Bars ir KHL čemioni, bet Dinamo vinjus Kazaņā 2as reizes no 2ām ir vinneejushi.. tas pats ar Lokomotiv, Avangard..
vadošās komandas ir tās, kuras regulārajā čempī ieņēma, teiksim, pirmās 6 vietas... tas, ka RD kādu no viņām arī uzvarēja, nenozīmē, ka RD ir par viņiem tāpēc vien labāki.
, 2010-04-28 23:08, pirms 14 gadiem
Salavats. RD pret šo blici nav paņēmusi nevienu aci divu gadu laikā.
, 2010-04-29 00:25, pirms 14 gadiem
Vitjaz vajag lai turniram pieskirtu dzirksti
, 2010-04-29 10:11, pirms 14 gadiem
Labi, ka ir Minskas Dinamo mājas lapa, citādi mēs par Rīgas Dinamo spēlēšanu Astanā uzzinātu 1.augustā
, 2010-04-29 17:50, pirms 14 gadiem
citāts : "play off pirmajā kārtā pārsteidzoši apspēlēja Sanktpēterburgas "SKA""

pārsteidzoši? kas tur TIK pārsteidzošs? es saprastu, ja situācija būtu bijusi tāda, ka ska sērijā būtu bijusi 2:0 vadībā un mēs atspēlētos uz 2:3, kā protams nemaz nebija. Piesardzīgāk ar vārdiem.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.