Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Karsumam piespēle, "Dynamo" pārtrauc zaudējumu sēriju

Karsumam piespēle, "Dynamo" pārtrauc zaudējumu sēriju
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālajā hokeja līgā pie uzvaras tika Harija Vītoliņa trenētais un Mārtiņa Karsuma pārstāvētais Maskavas "Dynamo", kas izbraukumā ar rezultātu 4:1 sakāva Jekaterinburgas "Avtomobilist". "Dynamo" pārtrauca savu divu zaudējumu, kā arī pretinieku trīs uzvaru sēriju.

Maskavas "Dynamo" pirmos divus vārtus guva Maksims Pestuško, kurš vispirms 16. minūtē atklāja rezultātu, bet pēc tam otrās trešdaļas 24. sekundē dubultoja pārsvaru (2:0). Otrajos vārtos, kas vēlāk izrādījās uzvaru nesošie, piedalījās arī Karsums.

Latviešu uzbrucējs ieslidoja zonā, uzmeta pa vārtiem, pats tika pie atlēkušās ripas un pēc nelielas cīņas pie apmales piespēlēja aiz vārtiem esošajam partnerim Aleksejam Cvetkovam. Viņš tālāk ar vertikālu piespēli nogādāja ripu Pestuško, kurš otrreiz pārspēja Jakubu Kovāržu.

"Avtomobilist" pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, trešās trešdaļas sākumā atguva vienus vārtus (1:2), tomēr "Dynamo" izcēlās vēl divas reizes un uzvarēja ar 4:1. "Dynamo" iepriekšējās spēlēs bija zaudējusi Ņižņijnovgorodas "Torpedo" (2:3 pagarinājumā) un Ņižņekamskas "Neftekhimik" (3:5), bet parīt viesos tiksies ar Omskas "Avangard".

Maskavas "Dynamo" ar 58 punktiem 35 mačos Rietumu konferencē ieņem piekto pozīciju, bet Karsums 34 spēlēs sakrājis 18 (10+8) punktus. Mārtiņš Karsums šovakar laukumā pavadīja 14 minūtes un 44 sekundes, izdarīja divus metienus pa vārtiem, izpildīja četrus spēka paņēmienus un bloķēja vienu metienu.

SpēleRez
Barys – Salavat Yulaev1:4
Traktor – Vityaz4:1
Avtomobilist – Dynamo M1:4
Neftekhimik – Metallurg Mg18:00

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-27 19:59, pirms 8 gadiem
ne pa tēmu ...varbūt kāds zin kur un cikos varēs redzēt Badra harI cīņu...GFC Fight Series 5 turnīru?!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.