Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

KHL redrafts notiks 22.aprīlī

KHL redrafts notiks 22.aprīlī
Kontinentālā Hokeja līga

Kontinentālā Hokeja līga (KHL) izplatījusi paziņojumu, ka 22.aprīlī tā plāno veikt visu spēlētāju redrafta procedūru. Redraftā piedalīsies hokejisti, kuri ir vecāki par 22 gadiem un kuriem ir līgums uz 2009./2010.gada sezonu kādā no KHL klubiem.

KHL redrafts, kura notiks pēc centralizētas spēlētāju algu samazināšanas, tiks aizvadīts 22.aprīlī piedalīsies hokejisti, kuri ir vecāki par 22 gadiem un kuriem ir spēkā līgums ar kādu no KHL klubiem uz 2009./2010.gada sezonu. Katra komanda var aizsargāt ne vairāk kā 15 hokejistus, pie tam, šajā sarakstā jāiekļauj tie pieci hokejisti, kuriem netiks piemērota centralizēta algu samazināšana. Kopumā komandām saraksti jānosūta uz KHL līdz 15.aprīlim.

Redrafta procedūra sāksies 10.00 no rīta un tā norisināsies trijos raundos. Pirmajā komandas varēs izvēlēties tos spēlētājus, kuru algas būs samazinātas atbilstoši centralizētajai algu samazināšanas skalai. Spēlētāju uz redrafta izlikušais klubs nevarēs piedalīties pirmajā raundā, toties tam būs pirmās izvēles tiesības otrajā un trešajā raundā.

Redrafta otrajā kārtā klubiem tiks piedāvāti hokejisti, kuru algas papildus būs samazinātas par 20%, savukārt trešajā raundā jau par 40%. Spēlētāji, kuri būs lauzuši līgumus līdz 6.februārim līdz redraftam nedrīkstēs atkārtoti slēgt līgumu ar šo klubu uz 2009./2010.gada sezonu. Klubam, kurš būs izvēlējies kādu no hokejistiem, ar to būs jānoslēdz līgums uz noteiktiem nosacījumiem. Savukārt tiem hokejistiem, kuri netiks izvēlēti, nāksies palikt iepriekšējā komandā un jānoslēdz ar to līgums par samazinātu summu atbilstoši redrafta procedūrai pēc trim izvēles raundiem.

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu


Slēpts komentārs: anjo
, 2009-03-25 22:41, pirms 15 gadiem
paldies autoram! Vismaz detalizēti izskaidroja, kas tas par zvēru ir redrafts. gaidam ziņas no sējēja.
, 2009-03-25 22:50, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Gaidam izmaiņas Rīgas Dinamo sastāvā!
jaa - dazhiem RD speeleetajiem jau taa mazaas algas tiks apgrieztas par 20%, veel dazhiem - par 40%.
, 2009-03-25 22:55, pirms 15 gadiem
Ka tik Sējējs nemeklē pats slidas.
, 2009-03-25 22:56, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: jaa - dazhiem RD speeleetajiem jau taa mazaas algas tiks apgrieztas par 20%, veel dazhiem - par 40%.
Kāds spēlētājs tāda alga, nafig maksāt lielu algu uzbrucējam kurš nemet iekšā golus, gan jau būs kādi neapmierinātie kas ies spēlēt kur citur, tas jau tikai normāli.
, 2009-03-25 23:05, pirms 15 gadiem
No izlases viedokļa tas ir traģiski..........
, 2009-03-25 23:07, pirms 15 gadiem
Vienu fīču nevaru izpīpēt. Vai katrā raundā komanda izvēlas noteiktu skaitu spēlētājus vai katram hokejistam tiek rīkots atsevišķš rinķis? Un kas notiek tad ja kādu spēlētaju neviens neizvēlas?
, 2009-03-25 23:26, pirms 15 gadiem
Bērziņu pirmo uz redraft!
, 2009-03-25 23:49, pirms 15 gadiem
Un tagad Dinamo visiem algas apgriež uz 20% un tad izvēlas viņus otrajā kārtā. Kā nekā pirmās izvēles tiesības uz saviem hokejistiem.
, 2009-03-25 23:58, pirms 15 gadiem
Nu a kurš cits klubs ņems tādu Bērziņu? Krievu klubiem viņš leģionārs skaitās....tak nevienu latvieti cits klubs neņems tas tak skaidrs. Varbūt paņemtu Dārziņu, Ņiživiju, Rēdlihu vecāko, bet viņus jau tajā draftā neliks. Tā ka ieguvēji būs tikai Dinamo vadība jo nositīs algu zemāku dažiem spēlētājiem un viss.
, 2009-03-26 00:18, pirms 15 gadiem
Ontario rakstīja: Nu a kurš cits klubs ņems tādu Bērziņu? Krievu klubiem viņš leģionārs skaitās....tak nevienu latvieti cits klubs neņems tas tak skaidrs. Varbūt paņemtu Dārziņu, Ņiživiju, Rēdlihu vecāko, bet viņus jau tajā draftā neliks. Tā ka ieguvēji būs tikai Dinamo vadība jo nositīs algu zemāku dažiem spēlētājiem un viss.
Ja arii kaadu panjems, tad man liekas, ka tas mums ir tikai un vieniigi izdeviigi, jo vareesim vietaa njemt kaadu citu pasmaaju dzeku. tas savukaart noziimee, ka vairaak latvieshi speelee augstaakaa liimenii...
, 2009-03-26 00:28, pirms 15 gadiem
Kautko mainīt vajag.Savādāk atsevišķi jau domā ka viņiem karjera jau priekšlaikus nopelnīta.Jāatstrādā katrs santīms laukumā.Šobrīd ja godīgi krieviem intresētu tikai A.ŅIŽIVIJS.,K.RĒDLIHS.
, 2009-03-26 00:40, pirms 15 gadiem
Īstenībā tam, kas šito redrafu izdomaja - cepoums. Baigi izdevīgi - mēģināt tikt vaļā no dažiem spēlētājiem vai vismaz nosist algu, un pa lētāku naudu iegūt papildinajumu.
Not bad
, 2009-03-26 07:23, pirms 15 gadiem
Manupraat,ljoti laba lieta!Daudzi sak,ka te taa jau samazinaas Dinamo speeleetaajiem,kuriem taas taa pat nav lielas!Bet chaliem vajag,tad arii no sirds kapaat,un tad jau buus pasargaati no redrafta!
IIsteniibaa neticu,ka ,piemeeram, Beerzinhsh kapaa pa santiimiem!Manupraat,vins noteikti tiks tajaa redraftaa,un buus vien jaasamieriinaas ar algas samazinaajumu,jo diez vai kaads vinju njems.
, 2009-03-26 09:06, pirms 15 gadiem
KHL klubu skautu sistēma ir tik niecīga un neattīstīta, ka viņiem ir visai neliels priekšstats par pretinieku komandas spēlētājiem. Tā kā lielu izmaiņu nebūs sastāva ziņā, ja nu tikai algu ziņā. Šaubos, ka kāds redraftā liks ārzemniekus, par kuru kvalitāti parasti šis tas tomēr ir zināms.
, 2009-03-26 09:19, pirms 15 gadiem
karliss rakstīja: Kāds spēlētājs tāda alga, nafig maksāt lielu algu uzbrucējam kurš nemet iekšā golus, gan jau būs kādi neapmierinātie kas ies spēlēt kur citur, tas jau tikai normāli.
bet ja speeleetaajam alga paliek tika maza, ka izdeviigaak kljuust iet speeleet, piem. uz BACh vai Slovaakiju, ko tad?
, 2009-03-26 09:37, pirms 15 gadiem
redraftam tiks izlikti tikai tie kam algas ir paaraak lielas vai tie kas komandai reaali nav vajadziigi, otros neviens nenjems bet pirmos ja njems tad paradiisies briiva nauda, ja nenjems tad alga tiks samazinaata, agraak iespeeja samazinaat algu slikti speeleejosham staaram nebija, tagad buus. vidusslaanis necietiis, liigumus var sleegt tachu kaadus veelas klubs, taa kaa nemaksaas mazaakas algas kaa citur eiropaa, vienkaarshi tagad speeleetaaji klas neattaisno ceriibas sanjems algas samazinaajumu bez lielaam probleemaam no klubu puses, atceros ka znaroks suukstiijaas ka legjionaari kas bija sezonas saakumaa nevilkja, bet neko dariit nevreeja un lauzhot liigumu jaamaksaa visa sezonas alga bija...
, 2009-03-26 10:06, pirms 15 gadiem
heh rakstīja: redraftam tiks izlikti tikai tie kam algas ir paaraak lielas vai tie kas komandai reaali nav vajadziigi, otros neviens nenjems bet pirmos ja njems tad paradiisies briiva nauda, ja nenjems tad alga tiks samazinaata, agraak iespeeja samazinaat algu slikti speeleejosham staaram nebija, tagad buus. vidusslaanis necietiis, liigumus var sleegt tachu kaadus veelas klubs, taa kaa nemaksaas mazaakas algas kaa citur eiropaa, vienkaarshi tagad speeleetaaji klas neattaisno ceriibas sanjems algas samazinaajumu bez lielaam probleemaam no klubu puses, atceros ka znaroks suukstiijaas ka legjionaari kas bija sezonas saakumaa nevilkja, bet neko dariit nevreeja un lauzhot liigumu jaamaksaa visa sezonas alga bija...
heh - Tu staasti to, kaa tas buutu NHL...

sheit klubs dod 15 aizsargaato speeleetaju sarakstu - paareejie nokljuust redraftaa. Cik lasiiju KHL lapaa - klubs peec redrafta nedriikst sleegt liigumu, par summu kaadu veelas. Tai ir jaabuut attieciigi peec redrafta noteikumiem (ja panjem 1. raundaa - tik pat liela alga, 2. raundaa -20%, 3. raundaa (vai arii ja neviens nepanjem un speeleetajs paliek saakotneejaa klubaa) -40%. Taa kaa teoreetiski iespeejama izveele: zema alga KHL vai lielaaks cipars kautkur citur Eiropaa...
, 2009-03-26 10:18, pirms 15 gadiem
Redrafta mērķis ir tikai viens - lai krievu hokejistiem beidzot būtu viņu līmenim atbilstošas algas. Šobrīd viduvējam krievu hokejistam alga ir tāda, kāda citur eiropā ir labam spēlētājam. Rīgas Dinamo ši problēma nav aktuāla, jo lielākoties tiek maksāta tāda alga kādu spēli spēlētājs arī rāda.
, 2009-03-26 10:35, pirms 15 gadiem
normis86 rakstīja: Redrafta mērķis ir tikai viens - lai krievu hokejistiem beidzot būtu viņu līmenim atbilstošas algas. Šobrīd viduvējam krievu hokejistam alga ir tāda, kāda citur eiropā ir labam spēlētājam. Rīgas Dinamo ši problēma nav aktuāla, jo lielākoties tiek maksāta tāda alga kādu spēli spēlētājs arī rāda.
tachu shii redrafta sisteema noraus par 40% uz leju algas arii vairaakiem RD speeleetaajiem...
, 2009-03-26 11:58, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: tachu shii redrafta sisteema noraus par 40% uz leju algas arii vairaakiem RD speeleetaajiem...
Nu,ja noraus uz leju par 40% tad tiešām Sējējam būs slidas jāvelk kājās,jo nav tik lielas tās algas-un analogas maksā arī Čehijas,Slovākijas,Vācijas līgās,starp citu baltkrievu vadošajos BAČ klubos arī nemaz tik mazas algas nebija-piemēram Bļinovs daudz nezaudēja aizejot uz Žlobinu.
, 2009-03-26 12:40, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: bet ja speeleetaajam alga paliek tika maza, ka izdeviigaak kljuust iet speeleet, piem. uz BACh vai Slovaakiju, ko tad?
Tad lai iet spēlēt uz BAC vai Slovakiju Kaut saubos vai RD latvisiem kaut kur maksātu vairāk, pat tad ja samazinātu algu.
, 2009-03-26 14:00, pirms 15 gadiem
karliss rakstīja: Tad lai iet spēlēt uz BAC vai Slovakiju Kaut saubos vai RD latvisiem kaut kur maksātu vairāk, pat tad ja samazinātu algu.
skatoties, kuram - taads Sorokins ar savu CV atrastu labu vietu. Savaadaak buus, piemeeram, ar Savielu vai Berzinju... starp citu, ir kaads meegjinaajis sastaadiit to sarakstu ar 15 aizsargaatajiem speeleetajiem, ko Kozim vajadzeetu "pietureet"? Kaa noprotu - sarakstaa nebus legjionaaru, jo ar visiem liigumi ir cauri.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.