Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Video: ''Dinamo'' emocijām bagātā mačā piekāpjas HK ''Sochi''

Rīgas ''Dinamo'' otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā emocijām bagātā cīņā ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) piekāpās Soču vienībai. Rīgas ''Dinamo'' labā vārtus guva Miks Indrašis, kamēr viesiem izcēlās Andrejs Kosticins un Zijats Paigins. Video: VIDEO: Dinamo emocijām bagātā mačā piekāpjas HK...

, 2015-11-25 00:20, pirms 8 gadiem
Nu ko heiteri var uzdarboties galvenais ka ienīst rīgas dinamo bet tik ļoti priecājas kad pretinieks uzvar. Jo Rīgas Dinamo laikam vienīgais par krievu naudu spēle tie pārējie jau ritigi latviskie klubi laikam un ja vēl kautviens latvietis tur ir tad vispār bet dinamo kur ir 70% latvieši tas jau tas pats sliktākais un krieviskakais klubs pasaulē. Man viens jautājums ? Jums pašiem kauns nav ?
, 2015-11-25 00:25, pirms 8 gadiem
irock rakstīja: Nu ko heiteri var uzdarboties galvenais ka ienīst rīgas dinamo bet tik ļoti priecājas kad pretinieks uzvar. Jo Rīgas Dinamo laikam vienīgais par krievu naudu spēle tie pārējie jau ritigi latviskie klubi laikam un ja vēl kautviens latvietis tur ir tad vispār bet dinamo kur ir 70% latvieši tas jau tas pats sliktākais un krieviskakais klubs pasaulē. Man viens jautājums ? Jums pašiem kauns nav ?
ko tu te muldi ?Beidz pīpēt un ej gulēt
, 2015-11-25 00:51, pirms 8 gadiem
Irock konkrēts lohs😄
, 2015-11-25 00:52, pirms 8 gadiem
Paardzeries aldareenu aiz beedaam😃
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-11-25 05:33, pirms 8 gadiem
Apkaunoja ne pa jokam
, 2015-11-25 09:22, pirms 8 gadiem
interesanti, kur tur kāds redzēja emocijas? varbūt pēdējās 2 minūtēs...
kaut gan vienaldzība arī ir emocijas
, 2015-11-25 10:57, pirms 8 gadiem
emocijām bagātā spēlē????? es laikam citu spēli skatījos, emocijas bija tieši tādas kāda mūzika skanēja spēles starplaikos - nekāda, pilnīgs sviests.

izņemot Sestito un pasās pēdējās minūtes 3 dinamo rīga spēlēja kā totāli appīpējušies nariki.
, 2015-11-25 11:01, pirms 8 gadiem
Riktīgs urla - sit gulošu!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.