Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Rīgas "Dinamo" uz pārbaudes laiku piesaista "Liepājas" vārtsargu Nazarovu

Rīgas "Dinamo" uz pārbaudes laiku piesaista "Liepājas" vārtsargu Nazarovu
Kristaps Nazarovs. Foto: dinamoriga.eu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo", gatavojoties savai divpadsmitajai sezonai, uz pārbaudes laiku piesaistījusi 23 gadus veco vārtsargu Kristapu Nazarovu.

Nazarovs iepriekšējo sezonu pavadīja “Liepāja” komandā, kur Latvijas čempionātā piedalījās 24 regulārā čempionāta spēlēs, atvairot 90,1 % pretinieku metienu. Zīmīgi, ka pirms tam Nazarovs vienu sezonu izlaida, bet 2016./17. gada sezonu pavadīja GMHL turnīrā Kanādā.

Šobrīd Rīgas "Dinamo" tieši Liepājā aizvada treniņnometni, bet galvenā trenera Ģirta Ankipāna rīcībā ir tikai divi vārtsargi ar pilnvērtīgiem līgumiem Kristers Gudļevskis un Maksims Tretjaks. Kā zināms, Gudļevskis pagājušajā sezonā tika izkonkurēts no pamatvārtsarga lomas, kamēr Tretjaks laukumā izgāja tikai vienā mačā un sezonas laikā tika atbrīvots no Rīgas "Dinamo".

Tāpat pārbaudes laika līgums ir arī 20 gadus vecajam vārtsargam Niklāvam Rauzam, kurš iepriekšējā sezonā bija "Dinamo" jaunatnes vienības "Rīga" pirmais numurs.

Rīgas "Dinamo" komanda Liepājā jaunajai sezonai gatavosies līdz 26. jūlijam, trenējoties uz ledus, svaru zālē, sporta zālē un arī stadionā, kā arī aizvadīs 2 pārbaudes spēles pret Krievijas Augstākās līgas (VHL) komandām – Almetjevskas "Neftyanik" un Karagandas "Saryarka". No 3. līdz 8. augustam Rīgas "Dinamo" piedalīsies turnīrā Krievijas pilsētā Sočos, kurā spēlēs arī mājinieki "Sochi", Sanktpēterburgas SKA, Jaroslavļas "Lokomotiv", Omskas "Avangard" un Krievijas Olimpiskā izlase. Savukārt no 20. līdz 25. augustam "Arēnā Rīga" norisināsies tradicionālais starptautiskais hokeja turnīrs "Latvijas Dzelzceļa kauss", kurā šogad piedalīsies piecas komandas – Rīgas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv", Kazaņas "Ak Bars", Minskas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Jaunā KHL sezona sāksies 2. septembrī.


, 2019-07-18 16:41, pirms 5 gadiem
Kur tas Ankipāns liks tos vārtsargus, visi caurumi, Gudijs uz pirmo numuru pilnīgi nevelt, runāja ka Timurs paliks, labs bija puika.
, 2019-07-18 21:38, pirms 5 gadiem
Pēc bildes izskatās, kā namejs uzvilcis Dinamo kreklu...
, 2019-07-19 21:17, pirms 5 gadiem
Liepājā pagājušogad stipri nestabils bija
Piesaistija, jo RD nometne Liepājā
Domājams, ka paralēli meklē 1/2 numuru kurš konkurēs ar Gudi
Pēc nometnes Nazarovu nošūs
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.